Finala Cupei României, întreruptă un minut în memoria lui Ekeng. Ce momente au pregătit roș-albii

Dinamo se află în fața celui mai important meci al sezonului, finala Cupei României cu CFR Cluj, unul la finalul căruia roș-albii își pot salva blazonul prin aducerea unui nou trofeu în vitrina clubului.

În același timp, ”câinii” vor disputa o partidă cu o extrem de puternică încărcătură emoțională, cauzată de decesul prematur al celui care a fost Patrick Ekeng.

Oficialii roș-albilor, care au anunțat deja că au retras numărul 14, au decis să aloce și două momente în memoria fostului lor jucător. Astfel, după ce se va intona imnul de stat, și după ce se vor fi făcut toate formalitățile de la mijlocul terenului legate de schimbul de fanioane și de cine va avea lovitura de start, se va ține un minut de reculegere, acompaniat de o melodie cântată la trompetă.

Marți, de la ora 21:30, Dinamo și CFR Cluj se întâlnesc pe Arena Națională, în finala Cupei României.

În afara acestui moment de la începutul finalei, va mai exista unul în minutul 14. Atunci, meciul va fi întrerupt pentru câteva secunde pentru un al doilea minut de reculegere în memoria camerunezului stins din viață la 26 de ani.

Nu numai șefii clubului s-au gândit la Ekeng. Și fanii, mai ales cei care vor forma galeria, au pus la cale o coregrafie impresionantă, așa cum au obișnuit în ultima vreme.

Nu în ultimul rând, jucătorii vor acum mai mult ca oricând să câștige Cupa României. Vor să joace în numele lui Ekeng, au șansa de a câștiga a 14-a Cupă, numărul lui Ekeng, și vor să demonstreze că marea familie dinamovistă știe să strângă rândurile în clipe dificile.

În altă ordine de idei, organizatorii mizează pe o asistență cifrată la aproximativ 35.000 de spectatori pentru finala de pe ”Arena Națională”.

Sursa: digisport.ro

Cele mai citite

Related Articles