Steaua din 2006 a învins Steaua din 1986 într-un meci caritabil organizat pentru Mihai Neșu

Echipa de fotbal a Stelei, care în anul 2006 juca în semifinalele Cupei UEFA, a învins, aseară, formația roș-albastră câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni în 1986 cu scorul de 14-12, într-un meci caritabil organizat pentru strângerea de fonduri pentru Mihai Neșu, fostul fotbalist rămas imobilizat într-un scaun cu rotile după accidentarea la coloană suferită în mai 2011. După cum scrie Agerpres, au evoluat pentru echipa din 2006 jucătorii: Cornel Cernea, George Ogăraru, Petre Marin, Sorin Ghionea, Dorin Goian, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Daniel Oprița, Bănel Nicoliță, Gabriel Boștină, Adrian Neaga, Victoraș Iacob, Nicolae Dică și Mirel Rădoi. Antrenor a fost tehnicianul ucrainean Oleg Protasov.

De partea cealaltă, au îmbrăcat tricourile pentru formația din 1986 Daniel Gherasim, Ilie Bărbulescu, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Mihail Majearu, Gavril Balint, Iosif Rotariu, Daniel Prodan, Marin Radu II, Iulian Miu, Cristian Ciocoiu, Marian Aliuță, Alin Stoica, Helmuth Duckadam, Tudorel Stoica, în timp ce antrenor a fost selecționerul echipei naționale a României, Anghel Iordănescu.

Cele două echipe au evoluat cu tricouri cu mesajul ‘Uniți pentru Mihai Neșu’, având în partea din stânga sigla câștigată de Clubul Sportiv al Armatei Steaua în instanță în urma procesului cu gruparea din Liga I condusă în prezent de Gigi Becali.

Înaintea fluierului de start al meciului oficiat de arbitrii Ion Crăciunescu și Viorel Sandu s-a ținut un moment de reculegere în memoria jucătorului dinamovist Patrick Ekeng, decedat, la 6 mai, pe teren, în timpul partidei Dinamo — FC Viitorul din Liga I. Fanii prezenți la meci au afișat în timpul momentului un banner pe care era inscripționat: ‘O torță aprinsă pentru încă o crimă comisă’.

La evenimentul intitulat ‘Uniți pentru Mihai Neșu’, desfășurat în Sala Polivalentă din Capitală, au asistat aproximativ 3.000 de suporteri.

Cele mai citite

Related Articles