Previziunile astrale pentru 7 mai 2016:

Trigonul Soarelui cu Pluton confera multa energie, ce poate fi utilizata in special pentru munca fizica. Astazi munciti mai usor, fara sa simtiti oboseala. Cei care lucreaza mai mult la birou, au ocazia sa incerce odihna activa.

 Taur

Deciziile pe care le iei acum isi vor arata efectele curand mai ales asupra corpului tau fizic. Poate renunţi la un aliment care nu-ţi face bine, iar alegerea facuta se va dovedi a fi foarte inţeleapta. Poate te apuci de o cura de slabire si foarte rapid se vor vedea si urmarile excelente. Poate iţi schimbi radical lookul sau stilul vestimentar, deci sunt decizii pe care le iei de cateva ori in viaţa si care vor crea o alta imagine asupra ta. Sa nu te mire ca nu va trece mult si lumea se va uita la tine cu alţi ochi incercand sa descopere ce anume s-a schimbat la tine. Probabil lumina pe care o degaji si increderea sporita in felul in care arati.

Gemeni

Primul pas spre o mare realizare e sa-i oferi acestui gand putere, ca atare stai azi puţin si gandeste, viseaza, creeaza, ridica o construcţie detaliata in mintea ta, pentru ca de aici incepe viitoarea realizare. Mai intai schiţezi totul la nivel imaginar, teoretic, asa cum ţi-ar placea sie sa fie, asteptand momentul si instrumentele potrivite pentru ca acest gand sa capete consistenţa cu adevarat si in realitate. Deocamdata ofera-ţi aceasta bucurie a visarii, lasa fantezia sa zburde cum vrea, pentru ca de aici porneste miracolul! Ca e un job nou, o iubire noua sau o casa noua, imagineaza-te ca si cum ar fi deja palpabile in viaţa ta.

Rac

Oboseala atinge azi cote maxime si in plan fizic, si mental, incat nu dai randament in niciunul din domeniile de care te ocupi. Il iei pe nu in braţe si refuzi sa incerci, pentru ca spui din start ca nu se poate face! Ba s-ar putea face, daca te-ai ambiţiona un pic si mai ales, daca nu te-ai lasa influenţat si de cei din jur care privesc lucrurile intr-o nota clar pesimista si nu vad nimic bun la capatul acestor eforturi. Renunţi prea repede, dar, daca tot nu ai nimic de care sa te agaţi pentru a depasi impasul, poate ar fi bine sa stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.

Leu

Cele mai aprinse discuţii vor avea loc in familie, pentru ca parinţii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grija la ton, indiferent din ce tabara faci parte, pentru ca se pot incinge dispute agresive daca nu sunteţi atenţi si unii si alţii. Energia aceasta, care se resimte intre pereţii casei voastre, ar putea fi canalizata si intr-o direcţie pozitiva: parinţii sa-si mobilizeze copiii la diverse activitaţi pe placul lor, iar copiii sa anime atmosfera din casa printr-o atitudine jucausa si amuzant, dar ţineţi departe, si unii si alţii, ironiile si criticile!

Fecioara

Este o zi pe placul tau, cand inima ta este rasfaţata de gesturi tandre din partea celui drag si tot ce traiesti este la intensitate maxima. Exista si sansa de a intalni o persoana cu mult sarm care iţi atrage atenţia prin aspectul fizic, printr-o voce melodioasa si un comportament extrem de amabil, incat mai e doar un pas sa se lege de aici o frumoasa poveste de dragoste. Gesturile de afecţiune trebuie sa fie reciproce si la aceeasi intensitate, altfel ai putea fi acuzat ca esti egoist si astepţi doar sa ţi se ofere, fara a da nimic in schimb.

Balanta

Visezi frumos, la un scop mareţ in care investesti toate resursele tale de energie, de optimism, de talent! Ai sansa de a te afirma si speri enorm de la aceasta sansa unica, de care trebuie sa profiţi in fiecare moment favorabil de care dispui. Nu lasa pe alţii sa puna mana pe reusita care iţi este dedicata, ca atare trebuie sa descoperi in tine o ambiţie de fier pentru a castiga ceea ce ţi se cuvine! Nu va fi usor sa te impui, dar gandirea pozitiva si increderea deplina ca poţi te vor propulsa mai repede la varful propus!

Scorpion

 Nu trebuie sa tratezi impasul in care te simţi blocat ca pe cel mai rau lucru, pentru ca si piedicile au rostul lor. De data aceasta, stand o vreme pe loc, mai ai timp de gandire, ţi se ofera ragazul necesar pentru a mai trece totul in revista si a ajusta ce se mai poate. Nu sta pe loc lasand orele sa treaca inutil, ci implica-te serios in analiza problemei in care ai ramas captiv, pentru ca poţi gasi soluţia salvatoare. Un pic detasat de miezul evenimentelor, fara sa te impinga nimic de la spate sa acţionezi imediat, vezi altfel iesirea din impas.

Sagetator

Pentru a putea trece la etapa urmatoare a planurilor tale, trebuie mai intai sa arunci o privire inapoi, sa vezi de unde ai pornit, cum ai ajuns aici si ce ar trebui sa faci in continuare. E vremea unei treceri in revista a pasilor parcursi pana aici sau sa apelezi la vechile amintiri pe care le credeai uitate, dar care pot oferi acum, dupa atata vreme, soluţia ideala la ceea ce te preocupa in prezent. Viitorul depinde foarte mult de ceea ce ai trait inainte, deci nu ezita sa rascolesti prin vechituri, prin amintiri, prin cunostinţele de altadata.

Capricorn

Nu ai o relaţie prea buna cu persoanele aflate la oarecare distanţa de tine, ori ca varsta, ori ca nivel social. Ai impresia ca ceilalţi nu te respecta, nu asculta ce ai de spus, ca ignora parerile tale, ceea ce poate fi umilitor pentru tine. Incearca sa-ţi exprimi punctul de vedere argumentat, matur, serios, fara sa ţii predici altora, pentru ca unii nu vor accepta sa vii cu critici, nici macar daca ai dreptate. Prin exemplu personal poţi atrage mai usor atenţia asupra adevarului pe care il spui, deci nu incerca s-o faci pe profesorul sau seful cu nimeni.

Varsator

Iei taurul de coarne si iţi exprimi deschis o parere desi toata lumea se asteapta la tine la o reacţie timida sau la un accept tacit, fara a avea curajul raspunderii. De data aceasta ii uimesti pe toţi cu atitudinea ta ferma, aratand ca ai ceva de spus si ca vrei ca parerea ta sa fie respectata. Profita de acest curtaj fantastic de a te exprima liber, pentru a iesi in faţa sau pentru a te prezenta in faţa unei comisii menite sa dea o nota pentru prestarea ta. Pregateste-te sufleteste si spune clar ce gandesti!

Pesti

Uneori, nu stii sa profiţi de sansele bune ci le lasi sa treaca pe langa tine din cauza inhibiţiilor sau a neincrederii in propria persoana. Ţi se ofera pe tava un moment benefic ţie, dar s-ar putea sa nu pui mana pe el din cauza pesimismului. Spui nu la orice, iţi gasesti numai defecte si daca iţi pui singur beţe in roate, cum ai vrea sa duci la capat ceea ce ai inceput. Te lasi prea repede invins de obstacole si nu ai de ce te agaţa ca sa scapi de aceasta stare de neputinţa. Ai tendinţa de a da vina numai pe tine sau… pe ghinion.

Berbec

Exact lucrul catre care araţi cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ţi inspira incredere. Poate e o situaţie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreţi amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ţi se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ţi place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.