CANNES 2016: Robert De Niro va fi prezent la festival pentru o proiecție specială

Actorul american Robert De Niro va fi prezent la Festivalul de la Cannes pentru o proiecție specială a filmului “Hands of stone”, al regizorului venezuelean Jonathan Jakubowicz, în care joacă rolul antrenorului legendarului boxer Roberto Duran, au anunțat marți organizatorii citați de AFP.

Filmul prezintă povestea lui Roberto Duran, considerat unul dintre cei mai mari boxeri ai tuturor timpurilor, interpretat de Edgar Ramirez (“Carlos”, “Zero Dark Thirty”), și a antrenorului său manager Ray Arcel (Robert De Niro), care l-a îndrumat în unele dintre cele mai mari meciuri ale sale din anii ’70 și ’80.

Filmul, care va fi lansat în cinematografele din SUA la 26 august, va fi proiectat la Cannes în data de 16 mai, ca “omagiu adus lui Robert De Niro”, au precizat organizatorii Festivalului de la Cannes.

“Sunt foarte bucuros să revin la Cannes, mai ales cu ‘ Hands of Stone’ de care sunt foarte mândru, un film formidabil. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu prieteni din lumea întreagă pentru a petrece un bun moment de cinema”, subliniază Robert De Niro, într-un comunicat.

Actorul în vârstă de 72 de ani a devenit celebru pentru interpretarea boxerului american Jake LaMotta, în filmul “Raging Bull” al lui Martin Scorsese, cu care a obținut Oscarul pentru cel mai bun actor în 1981.

Robert de Niro a fost președinte al juriului Festivalului de la Cannes în 2011.

AGERPRES

Sursa foto: vanety.com

De același autor

Related Articles