[FOTO] Usain Bolt, Stephen Curry și Katie Ledecky, pe lista personalităților cele mai influente din lume

Celebrul sprinter jamaican Usain Bolt, starul baschetului american Stephen Curry și marea vedetă a natației Katie Ledecki figurează pe lista anuală a celor mai influente 100 de personalități din lume, stabilită de revista americană Time.

Pilotul englez Lewis Hamilton, campionul mondial en titre din Formula 1, figurează la rândul său pe această listă cu personalități din toate domeniile, alături de jucătoarea indiană de tenis Sania Mirza, sursă de inspirație pentru o întreagă țară, conform publicației din Statele Unite.

Lewis Hamilton

În vârstă de numai 19 ani, înotătoarea americană Katie Ledecky are deja în palmares patru titluri de campioană olimpică și deține, de asemenea, trei recorduri mondiale, la 400 m, 800 m și 1.500 m liber. Ea a fost medaliată cu aur la Campionatele Mondiale 2015 de la Kazan (Rusia) la 200 m, 400 m, 800 m și 1.500 m liber, o performanță incredibilă, apreciată de Time.

katie-ledecky-ap

Omul cel mai rapid al planetei, Usain Bolt, este considerat o “forță unificatoare” în Jamaica, în opinia cântărețului Ziggy Marley, fiul legendarului Bob Marley, care îi face caracterizarea sprinterului în paginile revistei newyorkeze, în timp ce balerina afro-americană Misty Copeland își exprimă la rândul ei admirația pentru jocul spectaculos și elegant al lui Stephen Curry, coordonatorul campioanei NBA, Golden State Warriors, scrie Agerpres.

De același autor

Related Articles