Ţărăniştii din Caraş-Severin sunt pregătiţi pentru a intra în cursa electorală din iunie

Candidatul PNŢCD pentru Primăria Reşiţa, Lucian Ionescu a reuşit să strângă cele o mie de semnături necesare pentru a-şi putea depune candidatura. El a mărturisit că și-a înaintat cererea de concediu la Consiliul Județean, acolo unde îşi desfăşoară activitatea, pentru a putea face declaraţii politice.

„Am muncit pentru semnăturile acestea. Mă bucur că am reuşit să le adunăm. Toată lumea mă întreba pe stradă dacă am început campania electorală. Până acum ne-am concentrat să adunăm semnăturile”.

 

Lucian Ionescu 1

Lucian Ionescu este sprijinit de o echipă de consilieri, printre care Marcel Bolovedea și Cristian Bașu. Aceştia au redactat şi un Proiect pentru Reşiţa.

Candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Reșița au fost depuse astăzi, iar pentru administrația județeană candidaturile vor fi înregistrate în cursul zilei de mâine sau vineri.

Lansarea oficială a candidaţilor filialei Caraş-Severin a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat va avea loc, sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa. Evenimentul va fi urmat de un spectacol folcloric.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles