[AUDIO] ALDE are candidat la Primăria Reşiţa. Pe lista de consilieri apare un nume surpriză

Fotoliul de primar al municipiului Reșița are, începând de astăzi, un nou pretendent. Copreședintele ALDE Caraș-Severin, Ionela Covaci a fost desemnată să candideze din partea acestei formaţiuni politice pentru funcţia de primar.

„Decizia unanimă a Biroului Local ALDE Reșița a fost aceea ca eu să fiu candidatul pentru funcția de primar la alegerile din 5 iunie. Această nominalizare mă onorează și în același timp mă responsabilizează, atât față de colegii mei, care mi-au acordat încrederea, cât și față de cetățenii Reșiței. Dorim să venim cu un program de administrare a orașului pliat pe nevoile Reșiței, un program real, care să se integreze în ceea ce înseamnă viața noastră de zi cu zi”.

ALDE 6

De ieri, organizația Reșița a Alianței Liberalilor și Democraților are un nou membru în persoana actualului viceprimar Lucian Voina. Acesta a declarat că a luat această decizie, întrucât nu s-a integrat în UNPR, formaţiune politică al cărui membru a fost până acum.

Cred că am luat decizia bună. Eu sunt consecvent! Rampa de lansare în politică pentru mine a fost PP-DD, partidul a fuzionat prin absorbţie cu UNPR, însă consider că nu am fost asimilat sau nu m-am integrat foarte bine în organizaţia municipală a UNPR. Din motive personale am ales să merg alături de ALDE Reşiţa şi să aduc plus valoare acestei organizaţii.

Lucian Voina se află pe lista de consilieri locali propuşi de ALDE.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles