[FOTO/AUDIO] Mircea Geoană a venit la Reşiţa cu multă curiozitate şi a plecat cu foarte mare plăcere

Senatorul Mircea Geoană s-a aflat astăzi în Caraş-Severin pentru a participa la conferinţa de lansare a candidaţilor Partidului Social Românesc. Evenimentul a avut loc la Reşiţa, după ce ieri, o acţiune similară s-a consumat la Timişoara. Preşedintele PSRO este încrezător în echipa pe care a găsit-o în Caraş-Severin, judeţul în care formaţiunea politică a propus o femeie în capul listei de candidaţi pentru Consiliul judeţean.

„Am venit cu foarte multă curiozitate şi plec cu o foarte mare plăcere de la întâlnirea cu colegii din organizaţia PSRO Caraş-Severin. Preşedintele Filipescu a făcut în câteva luni de zile, aproape un miracol. Organizaţia a pornit de la zero şi astăzi avem o listă completă de candidaţi şi o structură care se dezvoltă extrem de frumos şi promiţător.”

Partidului Social Românesc are în Caraș-Severin aproximativ o mie de membrii, iar 70% dintre aceștia nu au mai făcut politică.

Liderul PSRO a vorbit celor prezenţi despre necesitatea de reindustrializare a judeţului Caraş-Severin şi de dezvoltare a proiectelor turistice.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles