Zlatan nu a luat niciun medicament, nici măcar o aspirină, afirmă impresarul acestuia

Impresarul lui Zlatan Ibrahimovic a reacționat după ce atacantul echipei Paris Saint-Germain a fost acuzat că s-ar fi dopat în perioada în care a evoluat la formația italiană Juventus Torino și a anunțat, totodată, că antrenorul suedez de atletism care a făcute aceste afirmații va fi acționat în justiție.

“Este ridicol. Toate cluburile pe la care a trecut știu că Zlatan nu a luat niciun medicament, nici măcar o aspirină”, a afirmat impresarul Mino Raiola.

Ulf Karlsson, fost antrenor al lotului național de atletism, a declarat pentru ziarul suedez Aftonbladet că Juventus Torino își dopa jucătorii, printre care se număra și Zlatan Ibrahimovic, în anii 2000. ”Zlatan a luat 10 kg în 6 luni, cu ocazia trecerii sale pe la Juventus. Cred că era dopat, sunt convins. Este imposibil să faci asta într-un timp atât de scurt”, a spus Karlsson.

“A făcut o mare greșeală și îl vom acționa în justiție”, a precizat Raiola. “Nu sunt expert, însă avem un avocat suedez. Există întotdeauna oameni care urăsc. Poate că respectivul este un fost atlet care nu a reușit în carieră. Poate că este gelos. Acest om a făcut însă o mare greșeală. A avut o viață înaintea acestei declarații și alta după. El răspândește minciuni”, a adăugat impresarul lui Ibrahimovic.

În vârstă de 34 ani, Zlatan Ibrahimovic a evoluat la Juventus Torino între 2004 și 2006, marcând 26 de goluri în 92 de meciuri disputate în toate competițiile.

sursa foto: footleak.com

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles