Cisternă cu acid sulfuric, răsturnată pe DN 1. Şoferul a fost găsit mort sub autovehicul

O cisternă încărcată cu 40 de tone de acid sulfuric s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, pe DN 1, în zona municipiului Câmpina şi a luat foc, incendiul cuprinzând întregul vehicul, iar traficul fiind blocat total pe DN 1 şi deviat prin Câmpina. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, cisterna, care se deplasa pe sensul de mers către Sinaia, a acroşat un separator de sens, a trecut pe celălalt sens şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în zona municipiului Câmpina.Cisterna a luat foc, iar flăcările au cuprins întregul vehicul, însă nu au existat scurgeri ale încărcăturii de acid sulfuric, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae. Având în vedere pericolul, autorităţile au blocat total traficul pe DN 1 şi l-au deviat prin Câmpina până la eliminarea totală a stării de pericol şi până la finalizarea cercetărilor.

Şoferul cisternei a fost găsit mort sub autovehicul.

In jurul orei 12 se asteapta ca la fata locului sa soseasca o macara de mare capacitate care sa reusesca ridicarea cisternei si plasarea ei pe un alt ” cap tractor ” pentru degajarea zonei.
Pana la terminarea anchetei si a operatiunilor in zona traficul ramane restrictionat iar circulatia deviata in totalitate prin orasul Campina.

Sursa: AGERPRES

De același autor

Related Articles