Horoscop 2 aprilie 2016

Previziunile astrale pentru 2 aprilie:

Cuadratura Lunii cu Mercur favorizeaza idealismul si deciziile pripite. Este posibil sa apara neintelegeri si confuzii. Toate deciziile luate azi trebuie cantarite foarte bine, mai ales cele importante si cu consecinte pe termen lung.

Horoscop 2 aprilie 2016 – Berbec

Nu prea te poti baza pe prieteni astazi. Daca ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care ii considerai prieteni de nadejde, azi vei descoperi ca se face cam gol in jurul tau. Nici macar cel mai apropiat amic nu raspunde prezent solicitarilor tale, ceea ce te pune serios pe ganduri cu privire la adevarata sa prietenie fata de tine. Nu este exclus ca o vorba necontrolata sau un gest mult prea libertin sa strice o relatie ce parea sa evolueze bine, ca atare ai grija incotro duci discutiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspat incepute.

Horoscop 2 aprilie 2016 – Taur

Fii concis atunci cand iti exprimi punctele de vedere! Nu ocoli subiectul, pentru ca azi vei fi mult mai bine inteles daca te bazezi pe fapte concrete, pe date scrise sau pe cifre, pentru ca ai la dispozitie o serie de informatii incontestabile, sustinute si de documente scrise negru pe alb. Nu te teme sa vorbesti! Nimeni nu poate pune la indoiala afirmatiile tale, de vreme ce tot ceea ce spui e scris in carti, e cunoscut de toata lumea ca fapt real, deci bazeaza-te pe ceea ce stii si esti si tu sigur de asta. Comunica intotdeauna clar ceea ce ai in minte, nu te pierde in emotii sau ocolisuri de la subiect. Ai o parere: exprima-te scurt si la obiect!

Horoscop 2 aprilie 2016 – Gemeni

Adu-ti aminte de o sarcina pe care nu ai dus-o la indeplinire la timpul potriviţ candva in trecuţ si care acum isi cere de urgenta dreptul de a o termina. Arunca o privire inapoi, pentru ca acum detii toate resursele pentru a o incheia cu brio si a o sterge de pe lista de restante. Ca e vorba de un imprumut in bani nereturnat pana acum, de o promisiune neonorata sau de un plan abandonat mai demulţ acum toate ar putea merge mult mai usor, ca atare ocupa-te un pic si de lucrurile uitate.

Horoscop 2aprilie 2016 – Rac

Lupta pentru ideile tale, pentru ca sunt bune si merita scoase mai mult in evidenta, chiar daca multi nu sunţ momentan, de acord cu tine. Continua sa fii la fel de expresiv si de pasionat atunci cand iti expui punctele de vedere, pentru ca tot vei convinge la un moment dat. Fii sigur ca se vor ivi si critici acerbi, si contradictii dure, pentru ca au si altii parerile lor si nu accepta alte pareri, dar cel mai usor vei convinge ca ai dreptate daca iti si pui ideile in aplicare, nu doar vorbesti despre ele. Roadele palpabile la care ajungi sunt demonstratia cea mai clara ca ceea ce spui e corect si merita ascultaţ deci mai intai e bine sa faci, si abia dupa aceea sa spui!

Horoscop 2 aprilie 2016 – Leu

Pune-ti o dorinta, pentru ca azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregatit sa-ti asculte toate comenzile! Nu e o joaca, e chiar ceva cat se poate de real, dar pentru ca dorinta ta sa devina realitate, trebuie sa te concentrezi numai asupra viitorului. Nu-ti mai aminti ca ai mai trecut prin astfel de momente si nimic n-a iesiţ ca ai mai avut astfel de dorinte si nu s-au materializaţ pentru ca a face comparatie mereu cu trecutul nu e decat o forma de a-ti taia singur creanga de sub picioare. Crede cu tarie in visul tau si apoi lasa duhul tau bun sa se ocupe de el! Tu esti doar sursa dorintei, deoarece mijloacele de a ajunge la concretizare chiar nu mai sunt treaba ta: asteapta miracolul!

Horoscop 2 aprilie 2016 – Fecioara

Nu trebuie sa-ti arati temerile si suspiciunile pe fata, ca atare tine-ti sub control emotivitatea crescuta, pentru ca nu asta vrea sa vada lumea la tine. Multi asteapta de la tine o decizie importanta, o atitudine ferma si curajoasa, ca atare, ia-ti inima in dinti si spune doar ceea ce gandesti. Evita orice cuvant cu impact negativ, nu folosi barfa, critica sau judecata aspra in nicio situatie, pentru ca e un moment in care trebuie sa-ti pastrezi calmul si luciditatea pentru a spune ce vrei. Daca incepi sa te plangi si vezi in jur doar obstacole si probleme, nu vei lasa o impresie prea buna, deci schimba atitudinea.

Horoscop 2 aprilie 2016 – Balanta

Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasaţ iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia? Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie sa alegi, dar decizia e dificila.

Horoscop 2 aprilie 2016 – Scorpion

Ai multe de facut pe parcursul zilei, trebuie sa te imparti intre mai multe treburi banale in timp scurt. Prima ta preocupare ramane familia, pentru ca aici au loc unele aspecte care necesita atentie sporita, cum ar fi treburile gospodaresti, temele cu copiii, cumparaturile saptamanale sau o vizita la parinti. Vei reusi sa le faci pe toate cu succeş pentru ca pui suflet si ai si motive de satisfactie ori de cate ori intri in legatura cu oamenii pe care ii indragesti. De dragul lor, gasesti in tine resurse fantastice de energie

Horoscop 2 aprilie 2016 – Sagetator

Ai grija in ce te bagi azi: ceea ce ar putea parea o banala gluma se poate transforma intr-un mic haos greu de reparat. Totusi, chiar daca dai piept cu o surpriza neplacuta, aceasta nu ar trebui sa te doboare, ci dimpotriva, sa te ambitioneze si mai mult sa treci peste ea fara efecte nefaste. Chiar daca e greu, chiar daca moralul e la pamant dupa prima confruntare cu realitatea, gasesti in tine toate resursele de a repara totul si de a invata ceva din acest esec. De aici se poate naste ceva si mai bun, si mai puternic!

Horoscop 2 aprilie 2016 – Capricorn

Ai curajul deciziei fara sa te gandesti, neaparaţ incotro duce directia. Chiar daca nu ai o imagine foarte precisa asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evolutie, ca atare asta trebuie sa faci acum. Sa iei taurul de coarne si sa spui start. Ai rabdare sa se arate si rezultatele pentru ca esti abia la incepuţ e cale lunga pana departe. Important e sa crezi tu cu tarie ca ceea ce incepi acum va fi de succes si ca la capat nu te asteapta altceva decat o binecuvantata stare de implinire, oricat ar dura drumul tau pana acolo.

Horoscop 2 aprilie 2016 – Varsator

Azi ai nevoie de pauza, de o rupere totala de ceea ce te preocupa pana mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie sa-ti incarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie sa fie o obsesie, ci incearca sa mergi intr-un loc care inseamna pace si odihna pentru sufletul tau si sa te relaxezi. Ca pleci undeva la tara, la padure, la mare, sau ramai acasa, simti ca-ti incarci bateriile cu o energie noua, chiar daca nu s-ar spune ca faci ceva special. Chiar si o ora in plus de somn sau putina lene in propriul tau camin au efecte benefice asupra psihicului si fizicului, pentru ca aceasta pasivitate te ajuta sa redevii tu insuti.

Horoscop 2 aprilie 2016 – Pesti

Daca ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunand ca nu mai exista solutii. Ba exista foarte multe, deci fii pregatit sa primesti din mers si unele alternative, poate chiar mult mai bune! Roadele cele mai bune nu sunt departe, orizontul e senin si luminoş totul e sa depasesti tu faza aceasta in care ai tendinta ca totul a esuaţ ca nimic nu mai merge, ca ai investit degeaba resurse prea multe. Nu e deloc asa, vei vedea ca investitia ta a meritaţ dar nu ai ajuns inca acolo: esti pe calea cea buna!

De același autor

Related Articles