[UPDATE][AUDIO] Studenţiada, la a VIII-a ediţie

Studentiada 2013

Miercuri, 30 octombrie

Astăzi, în cea de a doua zi a celei de a VIII-a ediţii a evenimentului numit Studenţiada, tinerii din Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa vor participa la un seminar ARACIS (Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior). Aceşita vor discuta alături de cadrele didactice despre Calitatea învăţământului superior în România. Seminarul va fi susţinut în sala multimedia a universităţii, iar tinerii se vor putea familiariza cu activitatea profesorală din instituţie. Seara se va încheia cu un team building organizat de Liga Studenţilor.

Alina Bosânceanu, preşedintele Ligii Studenţilor din Universităţii “Eftimie Murgu” Reşiţa:

Marţi, 29 octombrie

“Studenţiada”, unul dintre cele mai mari evenimente studenţesti din România, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, începe astăzi şi la Reşiţa. Liga Studenţilor din Universitatea “Eftimie Murgu” organizează până duminică diverse seminarii şi dezbateri, întreceri sportive, acţiuni de ecologizare. La această oră, tinerii participă la o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei locale şi judeţene.

Uniunea Naţională a Studenţilor din România, organizatorii evenimentului, şi-au propus să ofere studenţilor din ţară o săptămână plină de activităţi inedite, menite să îi ajute să  deprindă competenţe necesare dezvoltării individuale si să sublinieze rolul important pe care tinerii îl au ca cetăţeni, oferindu-le şansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar sub genericul “Învaţă să trăieşti STUDENŢEŞTE! Acumulează experienţă într-o săptămână cât alţii într-un an!”

Despre ce s-a întâmplat la primăria municipiului Reşiţa şi la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, preşedintele Ligii Studenţilor a Universităţii “Eftimie Murgu”, Alina Bosânceanu, detalează:

Cele mai citite

Related Articles