Gimnastele reşiţence pe podium, la Turneul internaţional de gimnastică ritmică de la Novi Sad

Micile sportive de la secţia de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Şcolar Reşiţa au urcat de patru ori pe podium la cea de-a 5-a ediţie a Turneului internaţional de la Novi Sad.

Patru sportive de la secţia de gimnastică ritmică de la clubul CSS Reşiţa au participat, recent, la un turneu internaţional la Novi Sad. La categoria a treia, Larisa Ristea a ocupat locul 2 la coardă (din 90 de concurente), 3 la cerc şi s-a clasat tot pe 3 la individual compus. Cătălina Anghelina a ocupat locul 3 la cerc şi 6 la măciuci. Timeea Veselin a fost a şasea atât la coardă cât şi la minge, iar Alexia Laţcu a 18-a la fără obiect (din 90 de concurente).

Pentru micile gimnaste, antrenate de Luminiţa Laţcu, a fost prima competiţie din 2016, în care s-au prezentat cu exerciţii noi. “A fost o întrecere foarte bună, în care fetele s-au acomodat cu atmosfera de concurs şi şi-au verificat noile exerciţii înaintea începerii competiţiilor oficiale din acest an”, ne-a declarat profesoara Luminiţa Laţcu.

La cea de-a 5-a ediţie a Trofeului internaţional de gimnastică ritmică de la Novi Sad au participat concurente din România, Israel, Turcia, Croaţia, Belarus, Bulgaria şi Serbia.

foto arhivă

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles