Horoscop 17 martie 2016

Previziunile astrale pentru 17 martie:

Opozitia Lunii cu Pluton predispune la nervozitate si sporeste riscul de neintelegeri si dispute. De asemenea, pot surveni diverse accidente cauzate de neatentie. La nivel macro, este posibil sa se petreaca evenimente cu impact emotional puternic asupra maselor. Se recomanda stapanire de sine si prudenta.

Horoscop 17 martie 2016 – Pesti

Arunca o privire in urma, pentru ca undeva in trecut se afla cheia problemei cu care te confrunti astazi. Data trecuta ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar sa-ti aduci aminte cum s-au rezolvat lucrurile atunci si sa repeti reteta. Tot in trecut se afla un eveniment cu care te mandresti inca, pe care nu l-a aflat toata lumea, ca atare, e bine uneori sa mai treci in revista propriul palmares ca sa stie toti cu ce te lauzi. De fapt nici nu e lauda de sine, ci e o simpla informare a celor din jur cu privire la reusitele tale mai vechi si care pot conta si acum.

Horoscop 17 martie 2016 – Berbec

Daca tot vrei sa intri in polemici cu toata lumea, bazeaza-te numai pe cunostinte solide in acele domenii care nasc atatea controverse. Nu-ti da cu parerea fara sa ai in spate si bagajul potrivit de experiente. Daca nu ai date foarte certe, imediat se va trezi cineva sa te contracareze si nu se stie cat de bine vei face fata confruntarii. Ai tu un as in maneca de care te poti folosi cu succeş pentru ca ai studiat problema indelung si ceea ce spui acum cu atata vehementa e fapt concret pentru care ai baga si mana in foc, convins ca nimeni nu te-ar putea contrazice!

Horoscop 17 martie 2016 – Taur

Cat timp urmezi strategia pe care ti-ai propus-o cat mai relaxaţ fara stres si fara incrancenare, vei ajunge la visul tau cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie sa dezechilibrezi nimic in urcusul tau: nici sa sari peste etape, nici sa te stresezi mai mult decat e cazul, nici sa te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lenţ armonios si bine, incat nici tie nu-ti vine a crede ce frumos se aseaza toate, si asta numai datorita capacitatii tale de a-ti pastra calmul pana la capat. Nu te enerva pentru nimic in lume, ci ramai zen orice ar fi, si ai sa vezi imediat efectele acestei atitudini!

Horoscop 17 martie 2016 – Gemeni

Mult asteptata veste buna apare cand nu mai credeai ca este posibil sa se intample. Ai tot stat ca pe ghimpi cu ochii la orizonţ sperand sa se iveasca ceva bun, si iata ca rabdarea ta este rasplatita din plin de ceea ce afli chiar azi. Ti s-a promis mai demult acest momenţ dar a durat atat de mult incat aproape ca ii luasesi complet gandul, dar niciodata nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Finalmente totul capata o alta lumina si iti recapeti optimismul, vazand cu ochii tai ca succesul respectiv este din ce in ce mai aproape de tine.

Horoscop 17 martie 2016 – Rac

In familie au loc acum evenimentele cele mai placute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeti acum mai mult curaj sa pornesti intr-o directie complet noua catre care si ei te indeamna, deci nu poti sa-i dezamagesti batand in retragere. De dragul lor, devii dintr-o data mult mai activ, mai implicaţ mai dornic de schimbare, si faci tot ce-ti sta in putinta sa inaintezi spre ceea ce-si doresc ei mai mult. Nimic nu ti se pare mai motivant decat fericirea celor dragi!

Horoscop 17 martie 2016 – Leu

Privesti spre viitor cu emotie si bucurie, de parca s-ar apropia un eveniment de la care ai mari sperante! Poate e vorba de o intalnire sentimentala, poate prima dintr-o lunga serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur in viata de cuplu, si le astepti cu sufletul la gura. Esti convins ca totul va iesi perfecţ ca e momentul ideal pentru un astfel de eveniment fericit si te deschizi cu entuziasm in fata noului, fara nici un pic de teama. Ceea ce primesti acum de la viata e de fapt rasplata gandurilor tale bune si gesturilor tale de iubire pe care le-ai transmis lumii pana acum.

Horoscop 17 martie 2016 – Fecioara

E o placere sa muncesti, pentru ca te ocupi de activitati pe sablonul talentelor tale. Pune-le mai bine in valoare, scoate la lumina ceea ce stii si, mai aleş ceea ce-ti place, pentru ca sunt mari sanse ca o pasiune extra-profesionala sa devina, mai tarziu, punctul de plecare al unui nou serviciu pentru tine. Merita sa te gandesti si la alte directii in cariera, si ce poate fi prima tinta spre care iti indrepti gandurile daca nu pasiunile, hobbyurile si placerile tale personale. Nici nu stii cum talentul tau de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transforma rapid intr-o sursa de venit pe termen lung.

Horoscop 17 martie 2016 – Balanta

Unii nu vor aprecia modul tau mai independent de a rezolva problemele, deci sa nu te mire ca vor aparea critici si dispute aprinse impotriva ta. Tu vezi-ti de treaba ta asa cum consideri ca e mai bine pentru tine, fara sa pleci urechea la samanta de scandal care planeaza in jur. Du ce ai inceput la indeplinire si le vei demonstra prin exemplu personal ca ideile tale sunt mai bune si ca metoda ta e cea mai potrivita. Daca ii lasi sa te opreasca din elan, sansa ta de afirmare scade! Fii tu insuti, chiar daca nimeni nu te aproba!

Horoscop 17 martie 2016 – Scorpion

In prima parte a zilei este recomandat sa interactionati cat mai putin cu cei din jur. Contextul astral de azi sporeste riscul de neintelegeri si poate duce la tensionarea relatiilor cu colegii si chiar cu prietenii. S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca sunteti prea cheltuitor. Incercati sa-i raspundeti cat mai diplomat. Va puteti sfatui si cu ceilalti membri ai familiei. Pentru orice decizie importanta, mai asteptati cateva zile!

Horoscop 17 martie 2016 – Sagetator

Gandeste-te la ce nu ai reusit sa rezolvi corect pe parcursul ultimelor luni, pentru ca acum ai starea necesara, dar si timp suficient sa repari ce se mai poate. Daca ai gresit fata de cineva, daca ai ranit cu o vorba sau cu o fapta, daca nu ai spus adevarul intr-o situatie si constiinta te trage de maneca, fa acum un efort si recunoaste-ti greseala. Vei fi iertat si te vei elibera de o mare povara de pe suflet. Poti face asta, deci fa ceva ca sa restabilesti ordinea corecta.

Horoscop 17 martie 2016 – Capricorn

Chiar daca un plan pe care ti l-ai facut pentru azi pica in ultimul momenţ asta nu te ia prin surprindere, pentru ca ai altceva si mai bun de facut in schimb. Ba e posibil ca varianta de rezerva la care apelezi sa se dovedeasca a fi un castig mult mai mare decat daca ai fi reusit sa duci la capat primul plan, de aceea nu trebuie sa te cramponezi de un singur scop. Daca acela nu e accesibil, ce te faci? Asa, ai mereu un as in maneca de care sa te folosesti in astfel de situatii neprevazute.

Horoscop 17 martie 2016 – Varsator

Ai nevoie de un stimulenţ pentru ca tu ai ajuns pe un nivel cam tern, in care nimic nu se mai misca, ca atare, aparitia unui colaborator isteţ a unei sarcini noi in program sau o motivatie cat de mica de la un superior pot fi exact scanteia pe care o asteptai pentru a reintra din nou in circuit la turatie maxima. Recunosti si tu ca te aflai de la o vreme intr-o zona pasiva, or acest punct interesant din program, iti da un chef fantastic sa te implici si sa ajungi cat mai repede la rezultatele visate.

De același autor

Related Articles