Un Range Rover blindat cu ţigări de contrabandă a fost depistat cu câinii antitabac

Aproape 500 de pachete de ţigări aduse ilegal din Serbia au fost confiscate aseară de poliţiştii de frontieră din Mehedinţi. Marfa era ascunsă într-un autoturism de teren, oprit pentru control la intrare în localitatea Gura Văii. Ţigările, care urmau să ajungă pe piaţa neagră din Mehedinţi, au fost depistate cu ajutorul câinilor de serviciu din cadrul Biroului Vamal Porţile de Fier, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisar şef Valeriu Pera.

„La controlul autoturismului condus de P. Daniel, în vârstă de 35 de ani, în care se afla ca pasager P. Marian, în vârstă de 40 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Mehedinţi, poliţiştii de frontieră mehedinţeni împreună cu echipa canină antitabac din cadrul Biroului Vamal Porţile de Fier, au descoperit, ascunsă în pragurile autoturismului şi într-un loc special amenajat la roata de rezervă, cantitatea de 449 de pachete cu ţigări marca Winston şi Pall Mall, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă. Tigările urmau să fie distribuite pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi”.

tigari winston

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru contrabandă. Maşina nu a fost oprită la întâmplare, maii spune Valeriu Pera. Poliţiştii de frontieră aveau informaţii despre conducătorul auto că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări de contrabandă.

(Sebastian Dragomir)

 

De același autor

Related Articles