[FOTO] Aşa arată parcările la Reșița: Pietriş, nisip şi pământ depozitat pe locurile plătite

Primăria Reșița a afișat la intrarea în blocuri o înștiințare în care amintește posesorilor de autovehicole că până la 31 martie trebuie să-și achite locurile de parcare închiriate, în caz contrar acestea vor fi atribuite unei alte persoane aflate pe lista de aşteptare.

Există în cartierul Lunca Bârzavei locuri de parcare plătite, dar proprietarii de maşini se confruntă cu mari probleme din cauza SC Hidroconstrucţia care lucrează la reţeaua de apă şi canalizare. Firma, după încheierea lucrărilor, lasă suprafaţa spartă sau aruncă mormane de pietre, atât cât oamenii să nu mai poată să-şi parcheze autoturismele. Este cazul străzii Gladiolelor din Microraionul 3.

Cetățeanii sunt nemulţumiţi de modul în care arată parcarea de pe strada Gladiolelor şi spun că până acum au primit doar promisiuni:

Peste drum, în Microraionul 4, pe strada Făgăraşului la blocul 28, Hidroconstrucţia şi-a bătut joc în alt fel de cei care au plătit locul de parcare. Muncitorii au depozitat pământ şi nisip cu care să acopere şanţul unde amplasează o conductă, pe care se chinuie să o finalizeze de aproximativ un an. Atunci când plouă, parcarea este plină de noroi, deoarece aproximativ un sfert este ocupată cu respectivul material.

Managerul de proiect, ing. Dan Petrescu, de la SC Aquacaraş, operatorul de apă şi canal în Caraş-Severin a declarat că au primit penalizări şi termen de remediere. Condiţia ca să fie plătită lucrarea este să se aducă la starea iniţială locul unde au lucrat. Termenul de remediere este de 7 zile.

Cu toate acestea, SC Hidroconstrucţia îşi bate joc de cetăţenii Reşiţei, prin modul de lucru. (Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles