[FOTO] Traian Băsescu în vizită la Bocşa. Liderul Mişcării Populare a fost primit cu pâine şi sare

Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu se întâlneşte astăzi la Bocșa cu membrii şi simpatizanţii partidului din Caraş-Severin. Cu acest prilej va avea loc o ședință organizatorică a formațiunii politice, la care vor  participa președinții organizațiilor locale din județ și membrii Consiliului Executiv Județean.

Băsescu a ajuns în urmă cu puţin timp (ora 15.00) şi a fost primit cu pâine şi sare de primarul Bocşei, Eugen Cismăneanţu.

Fostul preşedinte al ţării a venit de la Timişoara, în coloană oficială. De altfel, măsurile de ordine publică au fost asigurate de jandarmii Grupării Mobile Timişoara, de agenţii de Poliţie şi cei de la Poliţia locală Bocşa, iar traficul a fost dirijat pe DN 58 B de mai multe echipaje rutiere.

 

Eugen Cismăneanțu va candida la alegerile din luna iunie din partea MP. Primarul Bocşei a luat această decizie pentru a nu încălca promisiunile făcute în 2012. El a acuzat PNL că pune la zid consilieri locali şi trage la răspundere primari în funcţie pentru că nu le fac jocul.

Cismăneanţu este susţinut chiar de preşedintele Mișcării Populare, Traian Băsescu.

„Candidatura lui pentru Mişcarea Populară pe mine mă bucură. Sunt foarte mulţi primari din foarte multe judeţe care au câştigat alegerile pe listele PDL-ului şi vor candida pentru MP. Eugen este exact tipul de candidat pe care Mișcarea Populară îl promovează. Chiar MP este un partid în care 85% din membri sunt cu vârste sub 40 de ani”.

La această oră (ora 16.30), în Casa de cultură din Bocșa are loc o întâlnire cu simpatizanţii partidului, la care participă fostul șef al statului, secretarul general al PMP, Dorel Onaca și alți membri cu funcție de conducere în partid. Ședința risca să fie compromisă din cauza unei pene de curent care a cuprins întreaga zonă centrală a orașului. Problema a fost rezolvată după intervenția echipajelor de la Enel.

Cele mai citite

Related Articles