Profesori din Reşiţa în proiect Erasmus+ în Austria

O delegaţie a Liceului Teoretic “Diaconovici-Tietz” participă până duminică, 6 martie la o reuniune de lucru la Kufstein în Austria în cadrul proiectului Erasmus+ 2014-2020 “Şabloane de viaţă: de la un trecut diferit către un viitor comun”. Parteneri în proiect sunt 5 şcoli participante din Europa: HLW Steyr din Austria Superioară – ca şcoală coordonatoare, Liceul Teoretic “Diaconovici-Tietz” din Reşiţa, HLW Kufstein din Tirol, Austria, Liceul economic Grudziądzu, Kujawsko-Pomorskie din Polonia şi Istituto di istruzione secondaria di II grado “Gandhi“ din Merano, Alto Adige din Tirolul de Sud, Italia.

Proiectul își propune să contribuie la dezvoltarea competențelor și angajabilității prin oferirea unor oportunități de educație, formare și activități de tineret sau sport.

Reamintim că, Erasmus+ este programul Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport,  în perioada 2014-2020. Cu un buget total de 14,7 miliarde de euro pe o perioadă de șapte ani, reflectă importanța pe care UE o acordă acestor domenii și angajamentul de a investi în ele. (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles