Sunt anunțate sistări de apă în mai multe localități din județ

Începând din dimineaţa de miercuri, 2 martie de la 08.00, și până joi, 3 martie la aceeași oră, nu vor avea apă rece locuitorii din satele hunedorene: Rușor, Băiești, Ohaba de sub Piatră, Ciopea, Silvașu de Jos, Cinciș, precum și cei de pe străzile Viilor și Hunedoarei din orașul Hațeg. În plus, apa va fi sistată de mâine seară, de la 18.00, și până joi dimineață, la 08.00, la Teliucu Inferior. Motivul întreruperii îl constituie eliminarea pierderilor de apă din conducta de aducțiune Hobița-Hunedoara, zona Ciopeia și Valea Ungurului din oraşul Haţeg.

Tot miercuri, apa rece va mai fi oprită şi la Deva, între orele 08.30 şi 17.00, pe străzile Eminescu (de la Călugăreni la Libertății), Barițiu, L. Blaga, P-ța Unirii, 1 Decembrie (de la Libertății la A. Vlaicu), A. Vlaicu, pentru cuplarea conductei noi între străzile L. Blaga și Barițiu, lucrări executate în cadrul Proiectului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată in județul Hunedoara”, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Mediu.Curent

Joi, 3 martie, apa rece va fi oprită la Hunedoara, în intervalul orar 08.00 -15.00, pe străzile Moldovei, Transilvaniei, Munteniei, B-dul Dacia (blocurile G1, G2 și G3), Avram Iancu (blocurile 136, 138, 140). Sistarea este cauzată de lucrări de racordare la rețea de PEHD a blocului 138 de pe strada Avram Iancu din municipiu.

Sursa: servuspress.ro

De același autor

Related Articles