Descoperire macabră în această dimineaţă, în Timişoara! Două persoane care treceau prin zona Lipovei au simţit un miros puternic, înţepător şi au încercat să afle de unde provine. Oamenii ajuns la o gură de canal, iar când s-au uitat mai bine au văzut cadavrul unui barbat aflat într-o stare avansată de putrefacţie. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un om al străzii.

img_8328_1456305479

“Cadavrul unui bărbat cu indentitate necunoscută a fost descoperit într-un canal din zona Lipovei, lânga o centrală termică. Acesta prezintă caracteristicile unei persoane fără adaposţ iar trupul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuarii necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat din partea IPJ Timiş, Iasmina Nicola.

Poliţia a anunţat imediat pompierii, care au intervenit pentru scoaterea trupului neînsufleţit din subteran.

“Pompierii au acţionat pentru degajarea persoanei care este un om al străzii. Cadavrul este într-o stare avansată de putrefacţie, cel mai probabil fiind acolo de cel puţin două săptămâni. Intervenţia a fost mai dificilă, din cauza faptului că accesul în canal s-a facut greu”, a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Banaţ Lucian Mutu.img_8328_1456305470

După primele constatări, anchetatorii bănuiesc că omul a murit de frig şi pentru că era singur, nu a avut cine să anunţe autorităţile. Decesul a ieşit la iveală abia după ce temperaturile au  crescuţ iar cadavrul a intrat în putrefacţie, degajând un miros puternic.

Sursă: Sursa de Vest

Daiana Rosca