Au vrut să fugă de închisoare, dar au fost prinşi la frontieră

Doi timişeni, tată şi fiică, au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră de la Cenad în timp ce încercau să fugă din ţară. Cele două persoane în vârstă de 53 respectiv 26 de ani, aveau de executat pedepse cu închisoarea, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, agent principal Roxana Costache.

Aurică şi B. Diana figurau în bazele de date ca fiind urmărite în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 04.02.2016. Acestea aveau de executat pedepse cu închisoarea de 7, respectiv 3 ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni (tentativă de înşelăciune, fals intelectual, instigare la fals intelectual, complicitate la fals în înscrisuri oficiale, complicitate la folosirea cu rea credinţă de documente ori declaraţii false).

Poliţiştii de frontieră i-au predat pe cei doi unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles