[VIDEO] Un şofer de autocar şi-a furat singur motorina

251

Un timişorean a fost surprins aseară, în flagrant de către jandarmii Grupării Mobile, în timp ce încărca bidoanele cu motorină sustrasă dintr-un autocar, în maşina personală. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, era chiar şoferul autocarului, parcat în spatele unei benzinării de pe str. Mareşal Constantin Prezan. El a reuşit să scoată din rezervor 127 de litri de motorină, spune purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi din Timişoara, plutonier major Nicolae Bocâncă.

„La faţa locului, jandarmii au stabilit că bărbatul, S.G.I. în vârstă de 37 de ani, domiciliat în Timişoara, era conducătorul autocarului care aparţine unei societăţi de turism din oraş. Acesta tocmai îşi terminase cursa şi s-a gândit că ar fi bine să îşi alimenteze autoturismul personal cu motorină. În primă fază, în portbagajul PASSAT-ului acestuia cu numere de înmatriculare provizorii de Germania, jandarmii au găsit două bidoane de 30 litri fiecare, după care au mai scos încă două, din cala autocarului”.

Conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

(Sebastian Dragomir)