[EXCLUSIV-AUDIO] Ameninţare cu moartea în cazul unui poliţist

Primul caz din Caraş-Severin de ameninţare cu moartea prin reţelele de socializare, a ajuns în instanţă. Vizat este un poliţist.

Mesajul de ameninţare pe care l-a primit soţia acestuia este cutremurător: „Îţi voi prinde băiatul şi îl voi măcelări ca pe un porc de Crăciun. Ahhh şi ce Crăciun vă fi! Vezi tu, pentru mine este Crăciun de fiecare date când măcelăresc pe cineva. Următorul pe lista mea este băiatul tău. Abia aştept să îi tai beregata încet, încetişor, să simtă fiecare clipă de agonie. Cuţitul meu îi va şterge definitiv acel rânjet tâmp de pe faţă. Şi nu te îngrijora, îl voi omorî încet. Să simtă fiecare secundă de agonie şi groază, frica, teroarea. După ce termin, ţi-l voi trimite prin poştă, bucată cu bucăţică. Şi ştii ce este cel mai minunat? Că nimeni nu mă va prinde”.

Citeşte şi: Poliţist în comă după o bătaie soră cu moartea

Sesizarea a fost făcută de agentul şef adjunct Mihail Octavian Munteanu. Acesta îşi desfăşoară activitatea la Biroul de Analiză a Informaţiilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin. În plus, este şi vicepreşedinte al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie. În urmă cu câteva zile, poliţistul a primit ameninţări cu moartea, prin intermediul unui mesaj privat, pe Facebook, trimis soţiei sale. Colegii de serviciu îi asigură acum protecţia, spune purtătorul de cuvânt al IPJ, Cecilia Dăneţ.

„La nivelul Poliţiei municipiului Reşiţa s-a luat măsura asigurării protecţiei familiei poliţistului ameninţat. Se fac verificări şi investigaţii pentru identificarea autorilor. Este primul caz de ameninţare indirectă prin reţele de socializare, la adresa unui poliţist”.

Cazul este urmărit şi de conducerea Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie. Preşedintele organizaţiei, Iulian Surugiu, a declarat pentru Radio Reşiţa că şi el personal a primit anul trecut ameninţări înainte de protestul împotriva fostului vicepremier Gabriel Oprea.

„Te pui cu vicepremierul României? Te pui cu sistemul? O să te terminăm cât putem de repede”.

Şi în cazul său a fost depusă plângere, dar speţa nu a fost soluţionată până în prezent.

(Sebastian Dragomir)

 

Cele mai citite

Related Articles