[FOTO] Târgul de nunţi de la Reşiţa îşi aşteaptă vizitatorii

Zeci de tinere au păşit emoţionate pragul târgului de nunţi organizat astăzi la restaurantul Duet din municipiul Reşiţa.

Într-o singură zi, cei interesaţi îşi pot planifica întreaga nuntă. Viitoarele mirese şi-au ales rochia, prăjiturile, florile dar şi decorul. În acest an se poartă rozul quarţ şi albastrul seren, ne-a declarat principalul organizator, Valentina Chivu. In ceea ce priveşte decorul, miresele au avut de unde alege. Cel mai mult a ieşit în evidenţă standul decorat cu mătase şi voal negru, lumânări şi flori colorate aşezate în eprubete. Inedit, dar foarte elegant, acesta a atras toate privirile.

Nici elementele vintage, în nuanţe de alb şi roz, nu au lipsit. Buchetele din flori din dantelă transformau peisajul într-unul romantic, de poveste, pe placul mireselor boeme. Cei care au vrut un decor tradiţional popular, exact ca în Banat, au avut de unde alege. Au fost destule persoane care au ales nunta în “stil ţărănesc”. Vasele din lut, tacâmurile din lemn şi feţele de mese, ţesute manual, le-au venit mănuşă unor mirese care nu au uitat că veşnicia s-a născut la sat.

În materie de prăjituri, torturile pictate au fost în centrul atenţiei. Ingredientele folosite sunt  100% naturale, a declarat Mirela, unul dintre cei mai buni cofetari din municipiul Reşiţa.  Candy-barul, format din prăjituri cu fructe şi ciocolată, a atras miresele ca un magnet.

După ce şi-au ales decorul şi au degustat cele mai bune prăjituri, viitoarele mirese s-au înarmat cu răbdare pentru a-şi găsi rochia potrivită. Unele au probat zeci de ţinute până să spună un DA hotărât rochiei perfecte. Modelele sunt diverse, pentru toate siluetele, dar cel mai mare succes l-a avut şi în acest an, rochia  tip prinţesă.

De la eveniment nu au lipsit fotografii şi cameramanii, cei care-i ajută pe miri să nu uite niciodată ziua în care au spus celebrul DA. Aceştia au venit cu oferte şi pachete promoţionale pentru a-i convinge pe miri că pot să surprindă cele mai frumoase momente ale poveştii lor de dragoste.

Nu au lipsit de la târgul de nunţi, porumbeii albi, artificiile şi cei care asigură muzica pentru petrecere. Şi la aceste categorii, ofertele au fost diversificate, iar viitoarele mirese au avut de unde alege.

Cei care nu au reuşit să ajungă astăzi la târgul de nunţi, o mai pot face mâine. Acesta îşi va deschide porţile între orele 10.30 şi 18.00, la restaurantul Duet din municipiul Reşiţa.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles