Previziunile astrale pentru 31 ianuarie:

Trigonul Lunii cu Neptun predispune la trairea unor vise romantice, la idealism in general. Lipsa de concentrare isi face si ea simtita prezenta. Ar fi bine sa amanati proiectele de afaceri si deciziile importante. Pe plan sentimental, va sfatuim sa fiti mai realist.

Horoscop 31 ianuarie 2016– Varsator
Prezenta ta ii intimideaza pe unii incat ii vezi ca se retrag in banca lor si nu mai au curaj sa spuna nimic. E semn de respect, de admiratie, deci ai o oarecare autoritate asupra acestora si te poti folosi de aceasta postura pentru a-ti impune propriile reguli. Mai de frica, mai de respect, le vor accepta, deci acum e momentul tau de succes in fata rivalilor cu care te lupti pentru o pozitie. Detii un avantaj in fata lor si merita sa-l valorifici la maximum pentru a-ti asigura ascensiunea spre un scop pentru care si ceilalti se lupta, dar azi… tu esti favoritul!

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Pesti
Astepti o aprobare sau un document oficial care sa-ti asigure evolutia spre etapele viitoare. Fara acea semnatura, nu poti trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel risti sa mergi pe o cale ilegala sau incorecta care, mai devreme sau mai tarziu, se va impotmoli cumva. Fa tot posibilul sa obtii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca sa nu investesti inutil bani, energie si timp intr-o directie care nu este sustinuta de legi clare. Nici nu stii cum te trezesti cu vreo sanctiune daca ignori aspectul legal al planurilor incepute, deci nu bajbai pe cai nesigure!

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Berbec
Banii au un scop pozitiv astazi: acela de a oferi o bucurie unui numar mai larg de persoane. Esti darnic, gata de gesturi umanitare sau macar sa faci cinste prietenilor tai cu o ocazie speciala. Nici nu te uiti la bani daca ei sunt cheltuiti cu acest scop: acela de a aduce zambetul pe chipul celor pe care ii ai aproape. Si afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse in ultima vreme la un proiect in care ai investit tot ce aveai mai bun in tine. Esti convins ca viata iti ofera triplu decat oferi, de aceea dai cat poti!

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Taur
Nu te astepta ca toata lumea sa aplaude faptele tale, chiar daca tu crezi la maximum in ele! Exact acele planuri care te entuziasmeaza pe tine mai mult sunt si cele mai controversate de ceilalti. Vei fi judecat, de unii injust, de altii corect, dar nu tine cont de etichetele pe care ti le pun acestia. Important e ca tu sa-ti duci mai departe planul la care iti aduci contributia cu multa pasiune, pentru ca, in final, faptele tale sunt cele care vor convinge. De judecati nu scapa nimeni, ba chiar pe tine te-ar putea motiva si mai tare, pentru a demonstra ca faci bine ce faci!

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Gemeni
Ai multe motive de satisfactie, de parca ti s-ar oferi, chiar din mai multe directii, exact acele lucruri de care avea nevoie inima ta. Cel mai bine ar fi sa te bucuri cu masura, totusi, sa nu te entuziasmezi prea tare, ci sa astepti ca lucrurile sa se aseze pe un teren mai sigur inainte de a spune tuturor cu ce te lauzi! Cea mai mare bucurie e anturajul pozitiv in care te afli, pentru ca ai norocul de a atrage alaturi de tine oameni tonici, veseli, optimisti, care iti ridica si tie moralul. Totusi, undeva in adancul inimii a ramas o farama de prudenta care-ti spune ca ceva ciudat se mai poate intampla in orice clipa.

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Rac
Nu te lasa impresionat de lacrimile sau povestile triste ale celor din jur care incearca sa umble la coarda ta sensibila. Tu nu esti asa acum, de data aceasta esti mult mai puternic, nu tii cont de slabiciuni, ca atare fragilitatea afisata de cei din jurul tau e un avantaj pentru tine ca sa iesi in fata sa te remarci. Cand ii vezi pe altii emotivi si timizi, profiti de auspiciile bune care te propulseaza direct in fata. Tu nu dai dovada de sensibilitate acum, ci dimpotriva, esti mai ambitios si ai ceva de spus inaintea tuturor.

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Leu
Desi esti un om de incredere, azi chiar si tu lasi semne de intrebare asupra unora, pentru ca nu esti foarte logic sau concis in exprimare. Acum spui un lucru cu fermitate si crezi ca nu se mai poate schimba nimic, dar, peste cateva ore, vii deja cu alt argument si te contrazici singur. Fa ordine in propria gandire inainte de a spune ultimul cuvant, pentru ca pana si cele mai sigure aspecte se mai pot modifica pe parcursul zilei. Incepi chiar tu sa te indoiesti de valabilitatea unor lucruri pe care le considerai batute in cuie si descoperi ca inca mai e loc de alte variante.

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Fecioara
Ai numai motive de satisfactie pentru ca reusesti sa aduni alaturi de tine un grup mai larg de persoane care vor milita pentru adevar. Tu detii argumente forte pentru a obtine victoria, dar mai ai nevoie de un grup de sustinere, pe care poti sa-l formezi in jurul tau. Apelati la fapte concrete, la argumente puternice in favoarea unei situatii care cere sa fie demonstrata. Orice activitate caritabila, umanitara, care sa militeze pentru un scop nobil ti se potriveste de minune si, daca sunteti mai multi, deveniti deja o forta!

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Balanta
Muncesti cu sarg, dar fara prea multe satisfactii din cauza unora care comenteaza acid eforturile tale. E ca si cum ai da doar peste clienti carcotasi care cauta nod in papura, peste sefi pe care nu-i poti multumi nici daca te-ai da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu in brate si resping toate opiniile tale ca si cum ar fi imposibil de pus in aplicare. Vezi-ti mai departe de activitatea inceputa fara sa pui la suflet rautatile sau criticile care vor sosi din toate partile, pentru ca rezultatele finale vor vorbi de la sine si ii vor convinge chiar si pe cei mai negativisti.

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Scorpion
Tu ai o atitudine pozitiva si tonica, dar, cand te uiti in jurul tau, nu ai parte de o atmosfera la fel de placuta din partea celor care iti tin companie. Unii vor profita de buna dispozitie pe care o degaji pentru a se incarca si ei de energie, dar, in schimb, risti sa aluneci tu pe panta pesimismului, molipsindu-te de la ceilalti. Cineva din familie trece prin momente dificile si tu ii stai alaturi trup si suflet si suferi pentru el de parca ar fi problemele tale. Ii faci foarte bine cu simpla ta prezenta si incerci sa-l ajuti cum poti, sperand sa-l vezi din nou zambind.

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Sagetator
E o placere sa intri in contact cu cat mai multa lume, chiar si cu oameni complet necunoscuti. Chiar daca discutiile nu se indreapta spre cele mai deosebite subiecte, vei vedea ca ai ceva de aflat chiar si din cele mai banale conversatii. Un fleac sa afli, un detaliu minor, si, intr-o zi, exact acela va conta cel mai mult in rezolvarea unei probleme incalcite, deci nu respinge discutiile care par nesemnificative. Pe oriunde treci, chiar si prin cele mai plictisitoare locuri, tot vei intalni pe cineva cu care sa ai ceva in comun si cu care sa ai un schimb util de idei.

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Capricorn
Se resimte o buna cooperare intre generatii. Cel tanar asculta cu respect de cel mai in varsta iar acesta, la randul sau, tine cont in permanenta de parerile celui aflat la mare distanta de ani. Se naste un schimb reciproc avantajos de pareri, de idei, de sfaturi, pentru ca fiecare are acces la informatii din cu totul alt plan al domeniului in care isi unesc acum fortele. Fa echipa, asadar, cu o persoana din alta generatie decat tine, pentru ca fiecare are de castigat din aceasta excelenta cooperare. Nimeni nu trebuie s-o faca pe atotcunoscatorul sau pe seful, pentru ca la orice varsta e ceva de invatat.