[FOTO] Metalul Reşiţa a câştigat amicalul cu Minerul Anina

Metalul Reşiţa a câştigat şi al doilea meci amical disputat în această perioadă de pregătire. Antrenorul Carol Gurgu nu este, însă, mulţumit de jocul elevilor săi în partida cu Minerul Anina.

Divizionara secundă Metalul Reşiţa a învins miercuri, 27 ianuarie, cu 2-0 pe Minerul Anina, din Liga a 4-a Caraș-Severin, într-un meci amical disputat pe terenul sintetic din Valea Domanului. La pauză scorul a fost egal, 0-0. Golurile au fost înscrise de sârbul Zoran Kopre- din penalty şi de Costea.

Este a doua victorie pentru echipa antrenată de Carol Gurgu, în perioada de pregătire, după 1-0 cu CS Ineu. Metalul Reşiţa va juca următorul meci amical sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 12, cu AS Oraviţa, tot din Liga a 4-a Caraş-Severin.

La finalul jocului cu Minerul Anina, antrenorul Metalului, Carol Gurgu, a declarat: „Cred că este din ce în ce mai greu, pentru că am avut antrenamente tari săptămâna asta, urmând ca săptămâna viitoare să avem «încărcare» și mai mare. Am avut din nou câțiva copii în probe, de la Oțelu Roșu, și alți doi-trei jucători pe care am dorit în mod special să-i văd. Sper ușor-ușor, ca în meciurile următoare, de sâmbătă, de la ora 12, cu AS Oravița, și marți, 2 februarie, de la ora 12, cu CSM Lugoj, tot în Valea Domanului, să ne «închegăm» un pic, și să arătăm o altă față, spre finalitatea cantonamentului și începutul celor două săptămâni în care va fi altfel de pregătire și acumulările vor coborî.“

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles