[FOTO] Prefectul de Caraş-Severin, suspect într-un dosar de evaziune fiscală

Prefectul de Caraş-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, audiat pentru perioada 2010-2012,  când era administrator la MIKE SECURITY.

UPDATE

Ora 16.00

Potrivit unor informaţii pe surse, prefectul judeţul Caraş-Severin a fost lăsat să plece acasă după audieri, faţă de Nicolae Miu Ciobanu nu a fost luată nicio măsură preventivă.

Ora 14.00

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Nicolae Miu Ciobanu este audiat şi la această oră, după ce procurorii DIICOT l-au ridicat în această dimineaţă chiar din cabinetul său. Faţă de acesta există suspiciuni de evaziune fiscală. Este vizată perioada 2010-2012 când era administrator la Mike Security. Se pare că în dosar ar fi implicat şi un şef serviciu ANAF, Camelia Chivu. Percheziţiile continuă şi la firma de pază, de unde sunt ridicate documente.

Ora 11.00

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Nicolae Miu Ciobanu a fost ridicat de procurorii DIICOT şi condus la audieri. acesta nu a făcut niciun fel de declaraţii.

Ora 09.30

DIICOT Caraş-Severin efectuează percheziţii în această dimineaţă în zeci de locaţii din Caraş- Severin şi Timiş. Procurorii au descins între altele la Prefectura şi Finanţele Publice Caraş-Severin. Prefectul de Caraş-Severin, Nicolae Miu Ciobanu trebuia să conducă şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din judeţul Caraş-Severin, însă la această oră se află în cabinetul său.

De descinderi este vizată şi firma de pază MIKE SECURITY S.R.L. care îşi desfăşoară activitatea în peste 23 de judeţe: Caraş-Severin, Timiş, Arad, Bihor, Mureş, Cluj, Maramureş, Sălaj, Alba, Sibiu, Braşov, Harghita, Hunedoara, Dolj, Olt, Vâlcea, Prahova, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea, Ilfov, precum şi în Bucureşti. Procurorii se află în interior, nu se cunosc detalii. Niciun angajat nu are voie însă să iasă din sediu.

Se pare că Prefectul de Caraş-Severin, Nicolae Miu Ciobanu a fost în perioada 2010-2012 administrator al MIKE SECURITY.

Citeşte pe această temă:

De același autor

Related Articles