Managerul Teatrului Nottara a mulţumit Radioului public pentru invitaţia de a găzdui spectacole

Echipa Teatrului Nottara va susţine spectacole în mai multe teatre din Bucureşti şi din ţară, după ce a rămas fără sediu, întrucât clădirea Arcub din strada Batiştei în care trebuia să-şi desfăşoare activitatea a primit bulină roşie de risc seismic. Una dintre instituţiile care s-a oferit să găzduiască spectacole ale Teatrului Nottara este Societatea Română de Radiodifuziune. Managerul instituţiei, Marinela Ţepuş, a mulţumit Radioului public pentru această invitaţie.

Marinela ŢepuşMarinela Ţepuş: Radioul este demult alături de noi, este partenerul nostru şi pe festival şi aţi fost alături şi înainte. Dar această propunere care a venit nu demulţ ci acum câteva zile, aduce şi un alt fel de gesţ o altfel de invitaţie, aceea de a şi juca la dumneavoastră. Vă mulţumim.

Prima premieră din acest an a Teatrului ‘Nottara’ din capitală va avea loc pe 20 ianuarie la Teatrul de Comedie. Este vorba despre spectacolul “O familie de artişti”. După 70 de ani de activitate şi mii de spectacole, Teatrul Nottara a trebuit să îşi părăsească sediul, clădirea în care funcţiona fiind declarată cu risc seismic. Centrul Cultural ArCuB, unde ar fi urmat să se mute teatrul, a fost încadrat, de asemenea, în clasa întâi de risc seismic.

La Teatrul Nottara lucrează 35 de actori angajaţi, doi regizori şi un scenograf, precum şi o echipă tehnică şi administrativă de 85 de membri.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI

Cele mai citite

Related Articles