Dispuşi să-şi dea demisia din cauza Sanatoriului de la Marila!

IMG_1119

Sanatoriul TBC de la Marila rămâne şi în acest an mărul discordiei între cadrele medicale din secţia de Obstetrică Ginecologie şi conducerea Spitalului Orăşenesc din Oraviţa. S-a luat în calcul şi închiderea maternităţii. Dacă acest lucru  se va întampla, iar bolnavii de tuberculoză vor fi mutaţi în vecinătatea acestei secţii, personalul este hotărât să-şi dea demisia, a declarat revoltat medicul Nicolae Rambu.

Contactat telefonic, managerul Felician Fara susţine că are un nou plan pentru Sanatoriul de la Marila, dar nu ne-a oferit mai multe detalii în legătură cu acest subiect. În ceea ce priveşte maternitatea, Fara ne-a asigurat că nu va fi închisă. În acest an cu sprijinul primăriei, se vor face investiţii aici. În plus Felician Fara, vrea să mai angajeze încă un ginecolog care să efectueze şi intervenţii chirurgicale.

Spitalul Orăşenesc din Oraviţa va avea din această lună şi un medic rezident pentru anestezie şi terapie intensivă. În acest an se doreşte şi angajarea unui medic ORL-ist care să efectueze în premieră la spital, intervenţii chirurgicale. Pentru a stârni interesul medicilor tineri, unitatea medicală oferă cu sprijinul primăriei şi spaţii de cazare pentru noii angajaţi.

Daiana Roşca

Citeşte pe aceeaşi temă:

Cadrele medicale şi bolnavii refuză să se mute de la Marila!

Se întâmplă în Caraş-Severin: Secţie de ginecologie fără căldură!

De același autor

Related Articles