Cargo, Phaser şi Lambrino, de Revelion în Piaţa Victoriei din Timişoara

CargoTimişorenii care nu şi-au făcut alte planuri pentru noaptea dintre ani sunt invitaţi să petreacă Revelionul în Piaţa Victoriei. Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara au organizat o serie de concerte în centrul oraşului. La ora 21:00 va urca pe scenă Lambrino, care prezintă atât piese proprii cât şi melodii prelucrate după diverse hituri. La ora 22:00 va veni rândul trupei Phaser, cei care s-au făcut remarcaţi în cadrul semifinalei naţionale Eurovision 2013, cu piesa “Pour toi et pour moi”. Phaser înseamnă: Carina Dumitru-voce, Radu Racz-bass, Lucian Oprişan-clape, Arnold Birta-tobe şi Sebastian Barzeianu-chitară.

La ora 23:00 începe concertul timişorenirlor de la Cargo, trupă care a împlinit anul acesta 30 de ani de la înfiinţare. Cargo înseamnă acum: Adi Bărar – chitara Adrian Igrişan – voce Tavi Pilan- tobe Ionuţ Cârjă – clape şi Florin Barbu – bass.

Preşedintele Klaus Iohannis a decoraţ pe 1 decembrie, trupa Cargo cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria B „Muzica”, „cu prilejul aniversării a 30 de ani de existenţă a formaţiei Cargo, pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabile interpretări muzicale”. Petrecerea va culmina la miezul nopţii cu un foc de artificii.

Cele mai citite

Related Articles