[FOTO] Moş Crăciun – reţinut de poliţiştii de pe Cerna!

20151223_183553
Moş Crăciun a ajuns aseară în staţiunea Băile Herculane sub escorta maşinilor Formaţiunii Rutiere! Moşul a fost preluat de la gară şi, cu sirenele pornite, a făcut un tur complet al oraşului, spre spaima unor locuitori care nu ştiau că au un oaspete de seamă în staţiune! După ce a înconjurat staţiunea, Moş Crăciun a ajuns la sediul Poliţiei oraşului Băile Herculane, unde copiii l-au aşteptat lângă bradul împodobit chiar la intrarea în sediul instituţiei! Erau prezenţi atât copiii poliţiştilor, însoţiţi de părinţii lor, cât şi cei mai mici poliţişti – componenţii patrulei de circulaţie, formată din elevi ai ciclului primar de la Liceul Hercules, coordonaţi de învăţătorul Alexa Gaita.
Cum zăpada lipseşte şi de pe Valea Cernei, Moş Crăciun a ajuns la destinaţie cu o maşină de teren, fiind ajutat să coboare în mijlocul copiilor de însuşi comandantul Poliţiei oraşului de pe Cerna – subcomisarul Radu Ştefan! Copiii l-au aşteptat cuminţi pe cel care urma să le aducă darurile şi, pe rând, i-au recitat poezii cu tematica Crăciunului şi au interpretat colinde, spre mulţumirea Moşului, care i-a răsplătit cu pungi generoase cu cadouri. Mie mi-a adus Moş Crăciun multe dulciuri şi sunt foarte mulţumită! I-am mulţumit şi i-au urat Ctrăciun fericit!, ne-a mărturisit o fetiţă fericită de întâlnirea cu Moşu!
Copiii chiar au fost cuminţi şi au primit cadouri pe măsură şi vor mai primi, pentru că Moşu încă vine, şi încă vine, şi încă vine…Şi va veni atât timp cât copiii vor fi cuminţi!Anul acesta m-au ajutat poliţiştii de la Rutieră, pentru că nu aveam nicio variantă cu renii şi sania!, ne-a mărturisit Moş Crăciun după întâlnirea cu cei mici!  Este o atmosferă încărcată de bucurie, de gânduri bune şi de copii care şi-au manifestat bucuria prin cântece şi poezii, iar acum ăşi desfac şi savurează cadourile primite de la Moş Crăciun, ne-a declarat subcomisarul Radu Ştefan – comandantul Poliţiei oraşului Băile Herculane.
Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles