Horoscop 21 decembrie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 21 decembrie:

Cuadratura Mercur-Uranus favorizeaza evenimente neasteptate, care pot tulbura viata casnica si relatiile sentimentale. La originea lor este posibil sa se afle idei gresite sau prejudecati.

Horoscop 21 decembrie 2015 – Capricorn

Sunt momente cand trebuie sa mai lasi de la tine unele principii, pentru a face pe placul prietenilor. In aceeasi situatie te afli si astazi, pentru ca dai dreptate amicului tau, desi nu esti de acord cu ceea ce spune, dar totusi faci cum spune el. Sacrificiile sunt necesare, din cand in cand, pentru ca nu te poti tine doar de propriile idei, dar se pare ca aceste compromisuri de pe parcurs sunt pretul care se cere platit pentru a putea trece la etapa urmatoare a colaborarii voastre. Daca tu spui nu, celalalt va spune ca esti incapatanat si nu esti cooperant, dar daca spui ca el, esti cel mai bun prieten!

Horoscop 21 decembrie 2015 – Varsător

Mai lasa si tu de la tine, nu mai trece in revista, la nesfarsit, acele lucruri din trecut care nu au iesit chiar asa cum ai fi dorit. Sunt momente in care, ca sa treci pe un nivel mai bun, e nevoie sa abandonezi balastul care nu-ti mai trebuie, si acelasi lucru trebuie sa faci si tu azi. Tot carand dupa tine un bagaj inutil si greu, practic iti tai tot elanul. Iarta, uita, inchide capitolul care nu mai are nici un rol in povestea ta si gandeste-te la urmatorul episod din viata ta. Esti in fata unui nou inceput, dar trebuie sa intri in aceasta noua etapa complet eliberat de temeri, amintiri sau regrete.

Horoscop 21 decembrie 2015 – Pesti

Intotdeauna exista altul mai experimentat alaturi de la care poti primi raspunsurile de care ai nevoie. Desi esti tentat sa privesti un pic superficial sfaturile celor mai maturi, va veni o zi in care te vei convinge singur ca au avut dreptate si ar fi fost tare bine daca i-ai fi ascultat! Ai norocul de a te afla in compania unei persoane mai in varsta, cu multa experienta de viata, bun cunoscator al unui domeniu in care tu abia faci primii pasi, si care se arata dispus sa-ti ofere raspunsuri la marile tale intrebari existentiale. Sa n-o faci pe atotstiutorul, pentru ca nu detii toate informatiile necesare, dar acu aceasta ocazie iti poti imbogati cunostintele spre un nivel care te va face mandru de tine!

Horoscop 21 decembrie 2015 – Berbec

Tii in tine un sentiment si nu-l lasi sa se manifeste. Il inabusi tot mai mult pana ce dispare pe tot. Acum depinde din ce zona e sentimentul pe care il sufoci in fasa: daca e un sentiment pozitiv, care ti-ar putea amplifica motivatia si curajul, e pacat sa-l reprimi asa si sa il reduci complet la tacere, pentru ca ti-ar fi fost de ajutor. Dar daca e vorba de temeri, de nesiguranta, de depresie, de gelozie sau altele cu aceeasi tonalitate sumbra, bine faci ca le tii sub control si le zdrobesti pana nu mai au nicio putere. Ca atare alege cu grija ce emotii merita distruse si care merita amplificate!

Horoscop 21 decembrie 2015 – Taur

Participa cu entuziasm la orice confruntare de natura intelectuala, pentru ca esti foarte bine pregatit din acest punct de vedere. Detii informatiile si cunostintele necesare pentru orice competitie de idei, examenele pot fi trecute cu brio, discutiile cu persoanele care iti sunt cu ceva superioare din punct de vedere profesional se vor desfasura de pe pozitii de egalitate, pentru ca mintea ta merge brici si stii sa te pui foarte bine in valoare. Orice activitate in care trebuie sa-ti exprimi ideile, parerile sau sa-ti demonstrezi cunostintele solide dintr-un domeniu, poate fi de succes, deci fa un pas curajos in fata si arata ce stii!

Horoscop 21 decembrie 2015 – Gemeni

Uneori e bine sa te apuci de treaba de unul singur, pentru ca nu intotdeauna reusesti sa convingi si pe altii ca ceea ce faci e bun. Tu vezi-ti de calea ta, fara sa spui si la altii, fara sa te superi pe ei ca nu ti e alatura. In fond, a lucra pe cont propriu nu e deloc atat de rau, pentru ca ai libertate totala de decizie, de miscare, de actiune. Sigur, daca esti genul de om sociabil care pune pret pe socializare si comunicare, e ciudat sa muncesti fara nimeni alaturi, dar vei vedea ca esti mult mai liber cand nu ai pe nimeni aproape sa te bata la cap, sa te critice, sa-ti taie elanul. Du la indeplinire ce ai inceput de unul singur, pentru ca tot tu, singur, vei primi la final toate laudele!

Horoscop 21 decembrie 2015 – Rac

Ai grija cui iti oferi ajutorul astazi, deoarece dai peste profitori gata sa primeasca tot ce ai tu de oferit fara a da in schimb nici macar un multumesc. Fii deci ceva mai rezervat in fata celor care stii ca nu fac altceva decat sa cerseasca bunavointa altora, oricat de mult ai dori tu sa fii de ajutor. Unii chiar nu merita atata generozitate, pentru ca tu esti gata sa le dai tot ce ai si… cu ce ramai? Cu o mare dezamagire cu privire la adevaratul caracter al oamenilor.

Horoscop 21 decembrie 2015 – Leu

Priveste cu mai mult curaj spre trecut, pentru ca detii experienta necesara pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar si ai sti sa-i oferi instructiunile cele mai pretioase. Umbla in sipetul de amintiri, scoate la lumina experiente de viata ce pot fi acum altuia de folos si impartaseste cu incredere din tot ce ai trait pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente cand tu ai trecut deja prin asta si ai sti ce este de facut. Ofera din ceea ce stii celor care au nevoie de tine ca profesor!

Horoscop 21 decembrie 2015 – Fecioara

Fii convins ca detii la purtator absolut toate resursele de care ai nevoie pentru a duce la capat proiectul pe care il dezvolti cu multa pasiune. Investesti enorm in ceea ce faci acum: timp, energie, optimism, entuziasm, dorinta, si din asemenea capital investit nu poate iesi decat ceva de calitate. Continua pe acelasi drum, in acelasi ritm, pentru ca succesul visat chiar nu e departe. Atata doar ca, pe parcurs, mai ai nevoie de cate un impuls, de cate un stimulent care sa te impinga mai departe, pentru ca mai apar momente cand ramai fara resurse, dar numai tu stii cum reusesti sa le incarci la loc, precum benzina in rezervor.

Horoscop 21 decembrie 2015 – Balanta

Nu pretinde lucruri imposibile de la partenerul tau, ci priveste-l cu realism. Renunta la sperante absurde, la vise desarte, la iluzii de perfectiune, pentru ca stii si tu ca nu sunt posibile. Mai bine te implici in relatie cu ceea ce esti, acceptandu-l pe cel din fata ta asa cum este, cunoscandu-va foarte bine unul pe altul, cu defecte si calitati, deopotriva. Daca traiesti intr-un basm frumos, cu printi si printese, intr-o zi te vei trezi din vis si iti vei da seama in ce turn de fildes ai stat captiv. Priveste iubirea cu ochii larg deschisi, privindu-va unul pe altul intr-o oglinda foarte clara si sincera.

Horoscop 21 decembrie 2015 – Scorpion

Ai toate motivele de satisfactie astazi, de parca iti ies toate ca la carte! Si planul sentimental e favorizat, avand parte de momente tandre si emotionante alaturi de cel drag, dar si planul profesional e marcat de ocazii excelente de a te remarca. Competitia care se resimte la serviciu se dovedeste a fi de bun augur, semn ca nu trebuie sa dai inapoi cand apare altul mai curajos sau mai bine pregatit decat tine, ci dimpotriva, sa faci un pas in fata si sa arati ce stii, ce poti, care e talentul tau principal! Ai cu ce te mandri si cu ce te lauda, iti mai trebuie doar un dram de tupeu si de incredere in propriile forte. Aici trebuie sa lucrezi cel mai mult!

Horoscop 21 decembrie 2015 – Sagetator

Ia-ti inima in dinti si spune clar ce gandesti, pentru ca mai sunt si altii care doresc sa ajunga la aceleasi rezultate ca tine si care au mai mult tupeu. E o chestiune de vointa aici, de determinare si de curaj, nu ajunge doar sa vrei ceva. Fa un pas in fata si revendica-ti dreptul la replica, dand la o parte pe altii care doar vorbesc, nu si fac ceea ce promit. Cu siguranta ai si tu un as in maneca de care te poti folosi cu succes, totul e sa ai si indrazneala de a arata ce stii. Daca nu lupti, altul ti-o ia inainte!

De același autor

Related Articles