Oraşul vorbeşte, cu Elizabeth Gilbert, la Radio România Cultural

 

Lectii de magie

Scriitoarea Elizabeth Gilbert, autoarea celebrului volum Mănâncă, roagă-te, iubeşte, este invitata Ioanei Bâldea Constantinescu în emisiunea Oraşul vorbeşte, vineri 18 decembrie, de la ora 10:05. Despre bestsellerul New York Times Lecţii de magie. Cum să-ţi cultivi creativitatea, cea mai recentă carte a scriitoarei americane, aflaţi din interviul pe care Elizabeth Gilbert i l-a acordat Ioanei Bâldea Constantinescu în această vară, difuzat integral în emisiune.

Elizabeth Gilbert a devenit celebră odată cu apariţia volumului autobiografic Mănâncă, roagă-te, iubeşte (2006), megabestseller internaţional (10 milioane de exemplare publicate în lume, traduceri în 30 de limbi) apărut în româneşte la Humanitas, ecranizat în 2010 cu Julia Roberts şi Javier Bardem în rolurile principale.

A fost colaboratoare la diverse publicaţii, printre care ediţia americană a revistei GQ, articolele ei primind două nominalizări pentru National Magazine Award. În 2008, revista Time a inclus-o în topul celor mai influenţi 100 de oameni din lume.

Emisiunea Oraşul Vorbeşte, singura emisiune de cultură urbană din FM-ul românesc , realizată şi prezentată de Ioana Bâldea Constantinescu, este difuzată la Radio România Cultural şi pe www.radioromaniacultural.ro în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:05 la ora 12:00.

 

Cele mai citite

Related Articles