Primarul Nicolae Robu, audiat la DNA Timișoara

Nicolae-Robu-3

Primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a ajuns în urmă cu câteva minute la sediul DNA Timișoara. Oficialul a fost convocat de procurorul care instrumentează dosarul finanțării echipei de fotbal Politehnica Timișoara a lui Marian Iancu, dosar în care fostul primar Gheorghe Ciuhandu, secretarul Ioan Cojocari și alte nouă persoane sunt inculpate pentru abuz în serviciu pentru un prejudiciu de 27 milioane de lei.

DNA Timișoara a trimis o adresă prin care i-a cerut primarului să spună dacă instituția se constituie ca parte civilă. Nicolae Robu a încercat să arunce responsabilitatea în curtea consiliului local, dar aleșii au refuzat să voteze pentru sau ămpotriva constituirii… Conform legii administrației locale, primarul este cel care reprezintă în justiție municipiul. În același dosar a fost chemat astăzi la DNA, din nou, și secretarul Ioan Cojocari.

La ora 15.00, Nicolae Robu a sosit la DNA Timișoara, însoțit de șoferul său. Primarul avea în mână mai multe hârtii. Primarul a urcat la DNA Timișoara, în timp ce șoferul a rămas să-l aștepte în holul clădirii.

Vom reveni cu amănunte

Pressalert

Foto : www.tmpress.ro

Cele mai citite

Related Articles