[FOTO/AUDIO] Noi medalii pentru gimnastica reşiţeană

gimnastica CSS Resita Cupa DKMT Novi Sad (7)

Gimnaştii reşiţeni s-au remarcat la ultima etapă din acest an a Cupei DKMT, organizată la Novi Sad. Sportivii de la CSS Reşiţa au câştigat 12 medalii, dintre care 4 de aur, 3 de argint şi 5 de bronz. Au urcat pe podium Andrei Titi, Albert Ilie, Cătălin Radu, Fabian Panacea şi Richard Drăgulescu.

„Comportarea lor a fost bună spre foarte bună, ţinând cont de nivelul foarte ridicat din acest an al concursului”, ne-a declarat antrenorul Robert Bălan.

Cel mai medaliat a fost Andrei Titi, cu trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz, la categoria 8-10 ani. Tot aici, Albert Ilie a câştigat două medalii de bronz şi Richard Drăgulescu o medalie de aur. La categoria 11-12 ani, Fabian Panacea a luat două medalii de bronz, iar Cătălin Radu a obținut două de argint.

La Novi Sad a fost organizat şi un memorial cu participare internaţională care a reunit peste 150 de sportivi din 15 ţări. În acest an au participat trei loturi naţionale, ale Bulgariei, Sloveniei şi Turciei.

În ceea ce priveşte competiţiile din 2015, acestea se apropie de final. Clubul Sportiv Municipal Reşiţa urmează să organizeze, până la finalul anului, „Memorialul Sandu Checicheş”.

Ascultaţi aici declaraţia completă a antrenorului Robert Bălan:

sursa foto: Robert Bălan

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles