Simpozion pentru viitorii ingineri

deschidere an universitar resita1 (1)

În sala Aula Magna a Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa are loc mâine de la ora 10 deschiderea festivă a Simpozionului Ştiinţific Studenţesc EMING 2015- ajuns la cea de-a treia ediţie. Şi-au anunţat prezenţa peste 40 de studenţi de la 5 universităţi din ţară, respectiv: Constanţa, Hunedoara, Petroşani, Târgu-Jiu şi Reşiţa, care îşi vor prezenta lucrările de  cercetare în cadrul a trei secţiuni: Inginerie Electrică şi Informatică, Inginerie Economică şi Management şi  Inginerie Mecanică şi a Materialelor.
Cele mai interesante şi revoluţionare lucrări vor fi recompensate cu premii în bani, iar  la încheierea vizitei în Reşiţa, toţi studenţii şi cadrele didactice vor participa la o excursie pe Semenic.
În ciuda dificultăţilor financiare din ultima perioadă  şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, universitatea reşiţeană a reuşit să organizeze această manifestare ştiinţifică pe care o consideră importantă pentru pregătirea profesională şi ştiinţifică a viitorilor ingineri – a transmis prorectorul instituţiei, Gheorghe Popovici.(Daniela Tudor)

Cele mai citite

Related Articles