[VIDEO] Depășire fatală pe DN 7

accident Simeria

O femeie a murit și alte două au fost grav rănite într-un accident rutier produs pe DN 7, la ieșirea din Simeria. Și de această dată, de vină a fost o depăşire neregulamentară, urmată de coliziune frontală. „Evenimentul a avut loc ieri, în jurul orei 17:15, când un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Turdaș, care conducea un autoturism din direcția Simeria – Orăștie, a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, fiind condus de o femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal.

„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătoarei auto și rănirea a două pasagere din autoturismul condus de femeie, care au fost transportate la Spitalul Județean Deva, în vederea acordării îngrijirilor medicale”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Oamenii legii le recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). În timpul călătoriei, cei de la volan trebuie să păstreze în mers o distanţă de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare şi să utilizeze cu precădere frâna de motor, mai ales pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]www.youtube.com/watch?v=6gG69ex3ius[/youtube]

(Sebastian Dragomir)

Foto-video: www.servuspress.ro

De același autor

Related Articles