Horoscop, 21 noiembrie 2015

horoscop

BERBEC  Sunteti pe punctul de a va lansa intr-o afacere care promite sa v-aduca succes si aveti timp zilele astea sa puneti toate lucrurile la punct-poate va mai ajuta cineva. E posibil sa incasati o suma de bani, sa vi se dea chiar si din urma si sa aveti cu ce sa platiti facturile, un sejur la distractie undeva.

TAUR  Se parafeaza o situatie si vi se ia o greutate de pe suflet, o sa puteti intra in posesia unor bunuri, luati si niste bani si o sa fiti mult mai degajati. Foarte posibil randez-vous si se poate sa luati o decizie referitoare la viata voastra de cuplu, poate vreti sa legalizati relatia

GEMENI  – E posibil sa incasati niste bani de la serviciu si sa faceti aprovizionarea, poate aveti o petrecere maine, poimaine, o intrunire de familie si o sa robotiti pe-acasa. Ati putea obtine o semnatura pe un act care sa va permita accesul intr-o zona diferita de mediul pe care-l frecventati.

RAC – O sa puteti desfasura activitatile preferate si sa mai uitati de serviciu, scoala, indeletniciri casnice si alte treburi repetitive. Ati putea trai sau retrai o frumoasa poveste de dragoste si sa va bucurati de momentele fericite la care ati visat dintotdeauna.

LEU  – Va ocupati mai mult de casa in perioada asta, profitati de timpul liber cu al partenerului de cuplu si reparati, inlocuiti, ceva prin casa, dupa care iesiti si la o plimbare, diseara. O veste care va-ncalzeste sufletul, poate e o invitatie la munte sau in tara vecina sau doar la o cafea.

FECIOARA  – Ati putea porni intr-o calatorie de azi, sa le faceti o vizita rudelor apropiate, sa strangeti relatiile, mai ales daca aveti o nunta sau un botez in curand. Poate v-ati luat un abonament la o sala de sport sau sa faceti miscare in aer liber, undeva la mare altitudine poate.

BALANTA –  Pentru nativii ce au depăşit 65 de ani, starea de sănătate e în continuare instabilă. Din punct de vedere profesional, ai înregistrat şanse care se vor reflecta direct în bugetul personal, dar anunţi şi familia. Cei tineri refuză avansurile amoroase!

Scorpion – Familiştii se sfătuiesc cu partenerul de viaţă şi iau decizii de cursă lungă împreună. Celibatarii se ceartă cu majoritatea rudelor şi prietenilor care nu sunt încântaţi de pretendentul ales. Toţi nativii sunt mult mai cocheţi şi un pic prea frivoli!

SAGETATOR  – Mai tandru, dar şi mai creativ şi foarte senzual, atragi privirile şi nu poţi scăpa de admiratori. Celibatarii primesc iar propuneri serioase de la nativi născuţi în alte localităţi şi ţări, însă pentru moment nu sunt dispuşi să renunţe la carieră.

CAPRICORN – Aproape toţi vor să se afirme şi să călătorească fără obligaţii ori contracte profesionale. Persoana iubită pare nemulţumită şi insistă în cazul celibatarelor să oficializeze relaţia mai repede. Veţi fi nevoit să acceptaţi o schimbare foarte stresantă!

VARSATOR  – Conflictele cu persoana iubită sunt la ordinea zilei şi te-ai săturat de manevrele prin care aceasta încearcă să te manipuleze. Stresul este completat de lipsa de activitate ori de neînţelegerile cu rudele prin alianţă. Nu ai nici bani suficienţi.

PESTI –  Eşti campion financiar încă nerecunoscut, dar nu ai suficient timp liber pentru a te bucura de avantajele tale de acest fel. Faci şi multe drumuri inutile, unele chiar foarte obositoare, ori ai responsabilităţi familiale din ce în ce mai numeroase.

Cele mai citite

Related Articles