Reţea de prostituţie destructurată la Peciu Nou

mascati peciu nou

Poliţiştii şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Timişoara au destructurat astăzi o grupare infracţională specializată în trafic de carne vie. 7 persoane, cu vârste între 23 şi 49 de ani, sunt bănuite că ar fi racolat şi exploatat sexual mai multe tinere, cu promisiunea unor căsătorii. De la locuinţele supecţilor, poliţiştii au confiscat 2.600 de euro şi 2.500 de lei.

În fapt, victimele, provenite din familii dezorganizate sau cu o situaţie materială precară, ar fi fost obligate, prin constrângere sau inducere în eroare, să practice prostituţia, stradal, sau în pensiuni şi hoteluri. La data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au pus în aplicare 8 mandate de aducere, emise pe numele membrilor unei grupări infracţionale specializată în trafic de persoane. Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

La activităţi au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, dar şi din cadrul Secţiei 4 Rurale Peciu – Nou.

Cercetările sunt continuate faţă de cei în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi lipsire de libertate în mod ilegal.

(Sebastian Dragomir)

Foto: pressalert.ro

Cele mai citite

Related Articles