Percheziţii la traficanţii din zona de frontieră

tigari cs 1

Peste 1000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost confiscate astăzi de poliţiştii de frontieră din Caraş-Severin, în urma unor percheziţii executate în localităţi de la malul Dunării.

În jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră, însoţiţi de jandarmi au efectuat 16 percheziţii domiciliare în Moldova Nouă, Pojejena, Măceşti şi Radimna, la persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile. La locuinţele acestora au fost găsite mai multe bunuri deţinute ilegal, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, agent principal Ramona Tîrnovan. „În urma percheziţiilor au fost descoperite 1158 pachete ţigări netimbrate diferite mărci, o armă neletală deţinută fără documente legale, 135 alice de plumb deţinute fără documente legale, 6 litri alcool provenit din Republica Serbia deţinut fără documente legale şi alte obiecte utile documentării cauzei”, a declarat pentru Radio România Reşiţa reprezentantul STPF Caraş-Severin.

Percheziţiile s-au efectuat într-un dosar de urmărire penală aflat în instrumentarea prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, acesta având ca obiect săvârşirea în formă continuată de către mai mulţi cetăţeni români a infracţiunilor de contrabandă calificată cu produse accizabile. Autorităţile judiciare au avut pe timpul investigaţiilor sprijin de specialitate din partea ofiţerilor aparţinând Serviciului Român de Informaţii.

(Sebastian Dragomir)

Foto: STPF Caraş-Severin

De același autor

Related Articles