Ţigările sârbeşti „au trecere” peste Dunăre

tigari Gogosu 1

600 de pachete de ţigări de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II. Marfa a fost descoperită în autoturismul unei femei, oprit în trafic în localitatea Gogoşu. „La controlul autoturismului poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj cantitatea de 12.000 de ţigarete netimbrate mărcile Marble, Marvel şi Viceroy pentru care aceasta nu deţinea documente legale. Cele 12.000 de ţigarete în valoare de 7.200 lei au fost indisponibilizate fiind introduse în camera de corpuri delicte a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi”, declară purtătorul de cuvânt al instituţiei, comisar şef Valeriu Pera.

P. Janeta, în vârstă de 53 de ani, a declarat că urma să comercializeze ţigările în mod ilegal pe raza localităţilor din zonă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate corespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă.

tigari Gogosu 2

(Sebastian Dragomir)

Foto: STPF Mehedinţi

Cele mai citite

Related Articles