Radio Reşiţa organizează un eveniment care îmbină muzica, pictura, teatrul şi tradiţiile

mehadia 055Radio Reşiţa organizează duminică, 1 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la împlinirea a 87 de ani de la înfiinţarea postului public un eveniment cultural, eveniment ce are ca scop promovarea tinerelor talente, care va îmbina muzica, pictura şi teatrul. Intrarea este gratuită.

Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reşiţa:

 

În cadrul maratonului cultural “Reşiţa în 10 dimensiuni” se va desfăşura o amplă manifestare intitulată “Teatrul, muzica şi tradiţia în universul copilăriei”. Ascultătorii, dar nu numai sunt aşteptaţi începând cu ora 16.00 să sărbătorească împreună cu noi. În holul Casei de Cultură va avea loc o expoziţie de pictură, tablouri realizate de elevi de la Liceul de Arte “Sabin Păuţa” din Reşiţa. Va fi prezent şi tânărul Elois Mandici, premiat recent de maestrul Ştefan Popa Popa’s la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Caricatură şi Umor Mircea Cavadia, care va realiza portrete la minut.

De la ora 17.00 pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa va avea loc un recital de muzică clasică, susţinut de elevi de la Liceul de arte “Sabin Păuţa”, după care elevi de la Liceul Nicolae Stoica de Haţeg din Mehadia vor prezenta un program artistic de obiceiuri şi tradiţii din Banat şi schiţa D-l Goe de I.L.Caragiale. (Mirabela Afronie)

Cele mai citite

Related Articles