A început ”Studențiada”

studentiada

Cel mai mare festival al studenților din România a început astăzi și la Timișoara. Peste 1500 de tineri vor fi angrenați, timp de o săptămână la ediția a 9-a, a Studențiadei. Timp de o saptămană, studenţii şi tinerii vor putea beneficia de o serie de activităţi distractive, culturale, sportive şi de carieră, despre care ne-a vorbit Sebastian Ştefănigă, preşedintele Asociației Studenților în Ştiinţe Exacte din Unversitatea de Vest Timişoara:

Voluntarii ASSEUT au pregătit tuturor studenţilor din Timişoara o varietate de activităţi la care tinerii nu au acces în mod obişnuit, în principal din lipsa resurselor financiare, dar care pot transforma studenţia într-o experienţa memorabilă. Acces gratuit la teatru, muzee, film, seminarii și ateliere de lucru, concursuri şi ecologizări sunt doar câteva dintre activitățile de care se pot bucura tinerii cu ocazia acestui eveniment. Festivalul studenţesc mai include: competiții sportive, seri de Party, Cycling & Hunting, ecologizări.

Studenţiada– este cel mai mare festival studenţesc organizat de studenţi pentru studenţi, din dorinţa de a veni în intâmpinarea nevoii de socializare, distracţie şi creativitate a tinerilor precum şi de a le oferi o experienţă studenţeasca de neuitat.

Evenimentul se desfășoară simultan în 15 orase din țară: Bucureşti, Iaşi, Craiova, Bacău, Târgoviște, Târgu-Jiu, Petroşani, Galaţi, Târgu-Mureş, Piteşti, Ploieşti, Cluj, Brașov, Iași şi Constanţa. (Cristina Corocan)

 

 

Cele mai citite

Related Articles