Mihai Pintilii a fost declarat cel mai bun jucător al Supercupei

Mihai PintiliiMijlocaşul stelist Mihai Pintilii a fost desemnat cel mai bun jucător al Supercupei României la fotbal, câştigată de Steaua, miercuri seara, după ce a învins pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 3-0, pe Arena Naţională din Capitală. Pintilii a înscris golul al treilea al Stelei, în min. 42, cu un şut sub bară de la marginea careului. Internaţionalul român a primit din partea organizatorilor o gheată imensă drept răsplată pentru prestaţia sa.

Steliştii au primit medaliile din partea lui Daniel Prodan, directorul sportiv al Federaţiei Române de Fotbal, în timp ce Miodrag Belodedici, director tehnic al FRF, a înmânat trofeul căpitanului Alex Bourceanu. Atât Prodan, cât şi Belodedici au fost jucători ai Stelei. Totodată, steliştii au primit şi câte o halbă de bere brună din partea sponsorului Timişoreana.

Petroliştii au primit medaliile din partea lui Prodan, în timp ce arbitrii Ovidiu Haţegan (Arad) – central, Octavian Şovre (Oradea), Aurel Oniţă (Constanţa) – arbitri asistenţi, Istvan Kovacs (Carei) – arbitru de rezervă, Cristian Balaj (Baia Mare) şi Alexandru Tudor (Bucureşti) – arbitri asistenţi adiţionali au fost premiaţi cu o plachetă omagială de grecul Kyros Vassaras, membru în comisia de arbitri a UEFA.

Şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a fost premiat după meci, cu premiul Fair-Play pentru sezonul trecut, trofeul fiindu-i înmânat de Cosmin Olăroiu, fost tehnician al formaţiei din Ghencea.

Supercupa a fost precedată de un microrecital susţinut de trupa Mandinga, care a început cu ”Ciuleandra”.
De asemenea, înaintea loviturii de start, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Mircea Mihail, fost angajat al FRF, care s-a stins de curând, dar şi pentru suporterul petrolist care a decedat în cursul zilei de miercuri, în drum spre meciul de la Arena Naţională.

Steaua a cucerit a şasea sa Supercupă, graţie golurilor marcate Stefan Nikolic (21), Lukasz Szukala (32) şi Mihai Pintilii (42). Alexandru Bourceanu (Steaua) a ratat un penalty în min. 29 (a apărat Pecanha), iar Petrolul a evoluat o mare parte din timp în 10 oameni, Enza-Yamissi fiind eliminat în min. 28.
La Steaua au debutat oficial cu acest prilej Nicolae Stanciu şi atacantul italian Federico Piovaccari.Sursa:Agerpres

Cele mai citite

Related Articles