[FOTO] Un serviciu scump, dar prost!

[quote align=”center” color=”#999999″]ADD_CONTENT_HERE[/quote] [quote align=”center” color=”#999999″]ADD_CONTENT_HERE[/quote] [quote align=”center” color=”#999999″]ADD_CONTENT_HERE[/quote] gara2

Locuitorii judeţului Caraş-Severin sunt nemulţumiţi de calitatea transportului feroviar. Ei acuză  lipsa curăţeniei şi nerespectarea graficului de circulaţie.  O echipă Radio România Reşiţa s-a plimbat astăzi cu un tren al companiei CFR. Aceştia au descoperit o imagine dezolantă. Vagoane murdare, toalete defecte, scaune rupte şi aer condiţionat inexistent, acestea sunt condiţiile pe care CFR le oferă celor care plătesc pentru o călătorie decentă. Pe peron, gunoaiele sunt peste tot mai puţin în coşurile de gunoi. Prin Gara Reșița Nord trec zilnic sute de oameni, iar acest lucru se vede la fiecare pas: chiştoace de ţigări, pahare goale de cafea, doze de bere, coşuri de gunoi pline şi nicio persoană care să facă curăţenie. Călătorii sunt revoltaţi dar nu au ce face, suportă aceste condiţii pentru ca nu au cu ce să se deplaseze.

Pe de altă parte, de mizeria din tren se fac vinovaţi călătorii care nu au bun simţ. Dacă unii îşi servesc masa nestingheriţi pe un ziar, alţii mănâncă seminţe fără să fie deranjaţi de cineva. Şi atunci nici nu este de mirare că găsim mizerie pe jos, gume lipite lângă măsuţă şi pete pe scaune. (Daiana Roşca)

Cele mai citite

Related Articles