Doliu în sportul românesc. Fostul canotor Iulian Arba a murit electrocutat la 26 de ani

[message_box title=”MESSAGE TITLE” color=”red”]ADD_CONTENT_HERE[/message_box] [message_box title=”MESSAGE TITLE” color=”red”]ADD_CONTENT_HERE[/message_box] iulian-arba-mondiale-cehia-1024x1024

Fostul canotor, component al loturilor României, Iulian Arba, a murit electrocutat, la doar 26 de ani, președintele FR Canotaj, Elisabeta Lipa, declarând, duminică, 20 septembrie, că este o nenorocire pentru familie, mama sportivului fiind fosta sa colegă de lot, triplă medaliată olimpică.

Iulian Arba (26 de ani) a murit, sâmbătă, 19 septembrie, în zona comunei maramureșene Vadu Izei, în timpul unei partide de pescuit, când s-a electrocutat după ce ar fi atins firele de înaltă tensiune cu undița. Iulian Arba a făcut canotaj de performanță până la 23 de ani, fiind component al loturilor României, după care s-a retras acasă, în Maramureş unde împreună cu familia au deschis o afacere, a mai spus Elisabeta Lipa.

Mama tânărului, Rodica Arba, a fost componentă a lotului olimpic de canotaj al României, cucerind numeroase medalii, între care și trei olimpice – două de aur la JO din 1984 și 1988, respectiv una de argint în 1988.

Mediafax

foto: someseanul.ro

Cele mai citite

Related Articles