Horoscop 20 septembrie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 20 septembrie:

Conjunctia Lunii cu Saturn sporeste nevoia de securitate in relatiile sentimentale si de stabilitate in camin. Este, poate, o reactie de rezistenta subconstienta la eventualele schimbari. Nu trebuie sa va faceti probleme. Este o situatie trecatoare, dat fiind ca miscarea Lunii este cea mai rapida.

Horoscop 22 septembrie 2014- Fecioara
Ai o atitudine cam ostila fata de restul lumii, de parca nu ar exista in jurul tau prea multi oameni placuti tie. Te simti ca printre straini, nu-ti gasesti cuvintele sa te apropii de ei si sa inchegi o discutie, ba chiar ai sentimentul ca ti se raspunde nepoliticos, de parca toti ar avea ceva cu tine. E o impresie gresita, nu ai in jurul tau atatia inamici pe cat ti se pare, ca atare tu ar trebui sa fii cel care se mai relaxeaza un pic, pentru ca agresivitatea provine chiar de la tine! Multumeste-te cu oamenii pe care ii ai alaturi, asa cum sunt; nu ai de unde scoate altii!

Horoscop 20 septembrie 2015- Balanta
Mare atentie la planul pe care vrei sa-l pornesti azi! Esti incurajat de persoane din jur care te determina sa nu mai astepti. Ei iti spun ca acum e momentul cel mai bun, dar intuitia ta spune cu totul altceva, de aceea nu stii ce sa faci. Sa-i dai startul influentat de anturajul care te impinge de la spate sau sa mai amani o vreme, deoarece ai presimtirea ca nu sunt inca intrunite toate conditiile unui succes deplin? Ai senzatia ca, daca pornesti acum, nu vei ajunge la destinatia dorita, ci se mai pot ivi situatii neprevazute pe parcurs care te vor abate de la acest sens.

Horoscop 20 septembrie 2015- Scorpion
Ceva din trecut revine la modul cel mai serios in actualitate, de parca abia acum a sosit vremea sa folosesti invataminte de demult. Ai intalnit candva o persoana cu ani sau ti s-a oferit o informatie sau un sfat pe care nu le-ai folosit anterior, dar acum treci in revista bagajul tau de cunostinte pentru a pune in aplicare cele aflate. E ca si cum te-ai intoarce in timp, la vremea cand acumulai de zor cunostinte intr-un cadru organizat (la scoala, la un curs, la o specializare) descoperind abia acum cat de utile si de importante erau acele detalii. Acum le pui si in practica!

Horoscop 20 septembrie 2015- Sagetator
Nici tie nu-ti vine a crede ce bine merge un proiect la care iti aduci contributia cu trup si suflet! Succesul lui depinde de felul cum ai luat startul acestui proiect, pentru ca ai ales bine momentul pentru a face primul pas, mijloacele de a ajunge la telul dorit, precum si echipa potrivita care sa te completeze. Singur, nu ai fi ajuns la aceleasi rezultate, dar gasesti, pe parcurs, exact resursele cele mai bune pentru ceea ce ti-ai propus. Daca tu esti cel care detine fraiele acestei afaceri, cu atat mai bine va evolua totul, pentru ca dai randament maxim mai ales daca tu esti cel care traseaza directia si ceilalti te urmeaza, jucandu-si fiecare rolul asumat.

Horoscop 20 septembrie 2015- Capricorn
Nu te simti in apele tale, parca ceva lipseste pentru a vedea si tu soarele pe cer si frumusetea lucrurilor. Singuratatea nu-ti prieste defel, ca atare evita sa stai izolat astazi. Iesi in lume, accepta orice invitatie de a merge in oras, plimba-te in natura, inconjoara-te de familie, de cei dragi, de prieteni, pentru ca prezenta lor iti va face foarte bine! Asa iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si optimismul, intr-o companie vesela si tonica, ce iti va abate gandurile de la problemele pe care, in singuratate, ai tendinta de a le agrava mai mult decat ar merita.

Horoscop 20 septembrie 2015- Varsator
Nu poti sa nu te gandesti azi la etapa urmatoare a unui proiect caruia ii acorzi o insemnatate speciala. Poate se apropie un mare examen, o confruntare profesionala deosebita, o schimbare de directie in cariera, si folosesti aceasta zi pentru a chibzui asupra sensului pe care trebuie sa mergi de acum inainte. Primesti suficiente idei diferite de ale tale care pot forma o imagine de ansamblu foarte buna ce iti va fi de folos in trasarea unei strategii excelente pentru etapa urmatoare. Tine deci cont si de parerile altora, deoarece ele vor completa perfect propria ta viziune.

Horoscop 20 septembrie 2015- Pesti
Timpul care trece nu e risipit, ci dimpotriva, simti ca fiecare ora mai pune o caramida la proiectul la care muncesti de ceva vreme. Apreciezi mult orele pe care le folosesti in beneficiul unei actiuni care evolueaza bine, dar esti constient ca lucrurile cele mai bune se cladesc incet. Nu are rost sa pretinzi rezultate imediate, deci ai rabdare si accepta ritmul in care timpul se scurge, pentru ca se va dovedi a fi in favoarea roadelor finale. Daca te-ai grabi, ai sari peste unele etape sau ai consuma timpul fara rost, si va veni o zi in care vei regreta ca l-ai lasat sa scurga inutil. Valorifica fiecare clipa la maximum!

Horoscop 20 septembrie 2015- Berbec
Nu te poti intelege cu toata lumea, pentru ca s-au adunat in jurul tau oameni extrem de diferiti. Nu poti gasi un numitor comun si cu unii si cu altii, de aceea trebuie sa te adaptezi pe loc fiecarui gen de oameni cu care intri in contact. Cu unii te simti pe aceeasi lungime de unda, comunici usor si descoperi afinitati perfecte. Altii ti se par mai distanti, dar ai putea coopera foarte bine in cariera sau in afaceri. Nu incerca sa aduni la un loc firi atat de diferite, pentru ca nu le vei putea face sa conlucreze. La un moment dat, tot se va rupe dialogul!

Horoscop 20 septembrie 2015- Taur
Se naste o tensiune neplacuta ori de cate ori intri in contact cu reprezentantii institutiilor statului. Birocratia devine enervanta incat e si normal sa-ti sara la un moment dat tandara si sa-ti pierzi rabdarea, dar asta nu inseamna ca nervii tai vor schimba cu ceva rezolvarea problemelor pentru care trebuie sa bati la usa lor. Dimpotriva: ii vor irita si pe ei incat nu s-ar spune ca vei primi documentul, aprobarea sau raspunsul de care ai nevoie. Pregateste-te sa stai cu orele la ghisee, sa dai peste oficianti nervosi si nepoliticosi, sa fii trimis la plimbare cu un dram de rautate, pentru ca nu prea esti pe placul celor de care depinde evolutia proiectelor tale.

Horoscop 20 septembrie 2015- Gemeni
Nu ai de ce sa-ti pierzi curajul daca mai apar in calea ta si piedici, pentru ca ele au rolul de a te ambitiona si mai tare! E o dovada clara ca esti capabil de mai mult decat ai crede, ca poti reusi chiar si in ciuda celor mai mari oprelisti si afronturi, descoperind ca detii calitati de care nici macar nu erai constient. La greu poti observa de ce esti capabil, nu atunci cand toate merg bine de la sine, ca atare nu te speria de provocarea la care esti supus, pentru ca o vei depasi mai bine decat ai spera! Implica-te ca poti!

Horoscop 20 septembrie 2015- Rac
Ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine, dar nu e deloc asa. Cei care te critica, o fac cu un ton constructiv, prin care chiar vor sa-ti fie de ajutor, nicidecum sa-ti taie elanul. Asculta parerile altora, chiar daca nu esti de acord cu ele, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge la vorba lor. Merita sa tii minte opiniile care se vehiculeaza, nu le ignora, pentru ca vei regreta intr-o zi ca nu ai ascultat ba de unul ba de altul care ti-au oferit informatii folositoare candva. Daca acum spui nu, cand vei da piept cu ceea ce ti-au spus ei acum, vei incerca sa-ti amintesti ce ai trecut cu vederea.

Horoscop 20 septembrie 2015- Leu
De unde nici nu te astepti, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii, ca atare nu insista sa te descurci singur orice ar fi. Apeleaza la ceilalti, cere ajutorul, suna un prieten, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Colaborarea si dialogul merg ca pe roate azi si poti afla mai clar cati prieteni de nadejde ai alaturi, care, la nevoie, ar sari in ajutorul tau. Si tu ai face la fel pentru ei, fara indoiala, dar nu uita sa le multumesti pentru contributia lor, pentru ca ei participa cu inima deschisa in rezolvarea problemelor tale, fara a astepta nimic in schimb. Asta e prietenia adevarata!

Cele mai citite

Related Articles