Austria a suspendat temporar traficul feroviar dinspre Ungaria

cfr-migranti

CFR Călători a anunţat că Administraţia feroviară din Austria, din motive de supraaglomerare a rețelei sale ca urmare a valului de imigranți ce doresc să ajungă în Germania, a suspendat temporar circulaţia trenurilor internaţionale de călători dintre Ungaria şi Austria, prin frontiera Hegyeshalom.

Pentru călătoriile internaţionale spre Europa de Vest pot fi utilizate trenurile internaţionale de călători care circulă din Ungaria prin Slovacia.

Începând din dimineaţa de vineri, 11 septembrie, trenul internaţional DACIA 346/ 347 Bucureşti – Budapesta – Viena şi retur circulă doar până la Budapesta şi retur, până la redeschiderea traficului spre Austria.

Precizăm că cei care au bilete la trenurile internaționale care circulau prin frontiera Hegyeshalom şi care vor renunța la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor neutilizate/pentru parcursul neefectuat, conform reglementărilor internaţionale de călători în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, pasagerii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații. (gds.ro)

Sursa foto: economica.net

Cele mai citite

Related Articles