Horoscop 31 august 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 31 august:

Trigonul Lunii cu Saturn poate sa aduca momente placute, mai ales pe plan sentimental. Aveti ocazia sa faceti gesturi frumoase sau sa va bucurati de aprecierea partenerului. Puteti sa va ganditi serios la planuri de viitor in ceea ce priveste viata sentimentala, pentru ca au sanse mari sa se realizeze.

Fecioara- Daca se aduna la un loc mai multe energii, si rezultatele vor aparea mai repede! Nu incerca sa le faci singur pe toate, pentru ca cele mai bune rezultate apar din acele activitati in care stii sa colaborezi eficient cu ceilalti. Atragi alaturi de tine cativa colegi cu interese similare, care gandesc ca tine si muncesc la fel ca tine, si aceasta atmosfera este perfecta pentru a ajunge la roade de care va veti bucura cu totii. Cea mai mare satisfactie a ta e sa intalnesti acele persoane care pot contribui la proiectele tale, dar nu poti doar sa profiti de ajutorul lor, ci, sa conlucrati echitabil, iar, la final, tot impreuna sa sarbatoriti reusita.

Balanta- Adu-ti aminte cat de bine ai rezolvaþ candva, o problema si repeta reteta de succes de atunci. Daca o metoda a fost deja verificata si a dat roade, de ce sa nu o folosesti iar si iar cu aceleasi rezultate? Spiritul tau intreprinzator isi va lasa amprenta pe orice activitate in care e nevoie de munca, de eforþ de concentrare, de organizare, iar azi ai toate resursele necesare unei reusite depline. Tot ce iese azi din mainile tale e demn de lauda, deci nu sta pe margine, nu lasa comoditatea sa te copleseasca, pentru ca e o zi cu energie ridicata ce merita valorificata din belsug. Pe ce pui tu mana se transforma in aur, deci hai, la treaba!

Scorpion- Starea ta emotionala este schimbatoare, dar nu sunt semne de sensibilitate sau de capricii, ci pentru ca reusesti sa te adaptezi usor oricarei situatii. Te pliezi perfect pe fiecare aspect al vietii precum apa care ia forma vasului in care este turnata. Mare flexibilitate in modul tau de a te comporta de la o ora la alta, de la o stare la alta, ceea ce da dovada de un talent de a tine cont de mediul in care te afli, de starea celui din fata ta. Daca cineva drag e trisþ tu ii ridici moralul, daca o situatie pare dezechilibrata, torni tu acolo cateva picaturi pentru a restabili normalitatea.

Sagetator- Investeste tot ce ai mai bun in proiectul care incepe acum si erijeaza-te fara teama in pozitia de lider, pentru ca tu esti persoana cea mai potrivita sa preia conducerea acestui plan. Ceilalti sunt totusi o sursa buna de energie, ei te stimuleaza, te imping de la spate, dar totusi cel mai bine pregatit esti tu. Tu le arati calea cea mai eficienta de a-ti canaliza acest bagaj imens de energie, altfel nu ar fi decat un consum inutil, dezorganizaþ haotic, ce nu poate genera rezultate pozitive. Cineva trebuie sa traseze calea si da, tu esti acela, care, prin exemplu personal, arata ce trebuie facuþ cum trebuie lucraþ incotro merita investita energia.

Capricorn- Esti vedeta acestei zile, pentru ca se vorbeste despre tine in diverse medii, spre tine se indreapta acum cele mai interesante vesti si tot tu esti erou principal in tot felul de actiuni din preajma ta. Joci un rol in treburile multor persoane, te implici cu inima deschisa si cu energie maxima, pentru ca doresti sa fii de ajutor. Nimic nu e mai placut pentru tine decat sa vezi atata lume ca apeleaza la tine, te cauta, iti cere parerea si sprijinul, fiind un semn ca esti apreciat iar valoarea ta este recunoscuta. Lasa modestia la o parte si foloseste-te de atuurile tale, pentru ca sigur detii ceva numai al tau care te scoate foarte bine in evidenta si de care au altii nevoie.

Varsator-Muncesti cu sarg, dar fara prea multe satisfactii din cauza unora care comenteaza acid eforturile tale. E ca si cum ai da doar peste clienti carcotasi care cauta nod in papura, peste sefi pe care nu-i poti multumi nici daca te-ai da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu in brate si resping toate opiniile tale ca si cum ar fi imposibil de pus in aplicare. Vezi-ti mai departe de activitatea inceputa fara sa pui la suflet rautatile sau criticile care vor sosi din toate partile, pentru ca rezultatele finale vor vorbi de la sine si ii vor convinge chiar si pe cei mai negativisti.

Pesti- Ziua este incitanta si iti ofera tot felul de provocari. Esti cuprins de un elan nou, care nu te reprezinta de obicei. Ori tocmai ti s-au aprins calcaiele dupa cineva si vrei ca relatia voastra sa evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinta fantastica de a incepe un drum nou, pe care inainte nu aveai curaj sa pornesti. Energia care te copleseste scoate la iveala trasaturi pe care nici tu nu stiai ca le ai: incredere, curaj, tarie de caracter, pe care trebuie sa le pui in joc pentru a ajunge la scopul ales.

Berbec- Cum se face ca peste tot dai numai de oameni nervosi, agitati, recalcitranti, care isi elibereaza nervii exact pe tine? Nu poti discuta cu astfel de persoane, pentru ca apeleaza de fiecare data la ton ridicaþ la replici severe, la critici si acuzatii nefondate, ce tensioneaza inutil atmosfera. Evita sa stai in compania lor, pentru ca ori iti strica tie toata buna dispozitie, ori te molipsesc si pe tine de aceeasi maniera de comunicare: nepoliticoasa, rautacioasa, certareata, si chiar nu-ti place asa ceva.

Taur- Ai putea avea un vis cu conotatii aparte in aceasta noapte, ca atare incearca sa te concentrezi asupra acestor simboluri, atat la culcare, cat si la desteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral special pentru sufletul tau, care iti ofera garantia ca esti protejaþ ca esti pe drumul cel bun. Ai nevoie ca ceva sa spulbere starea de incertitudine care te apasa, de aceea cauti un raspuns pe orice cale la care ai acces. Indiferent care sunt credintele tale, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel raspunº deci roaga-te, mediteaza, citeste, gandeste, pentru ca vei incheia ziua un pic mai intelept si un pic mai luminat. Ba chiar ai putea avea revelatia misiunii tale personale pe acest pamant.

Gemeni- Proiectul la care iti aduci contributia de ceva vreme ajunge intr-un impas care te obliga sa iei o pauza. Profita de acest ragaz, pentru ca poate fi de folos pentru a-ti face ordine prin ganduri si a gasi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. Dupa o perioada de detasare binefacatoare, te intorci la vechile probleme cu multe solutii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauza poate fi de bun augur pentru a continua dupa aceea cu alt tonus.

Rac- Nu nimeresti in cea mai vesela companie iar tristetea celor din jur te influenteaza si pe tine. Iti pierzi curajul, energia, cheful, buna dispozitie cand te uiti la ei cum isi plang permanent de mila si nu gasesti in tine forta de a-i ridica tu pe ei inapoi la lumina, practic, ei te trag pe tine mai joº pe panta depresiei si a pesimismului, incat te alaturi lor intr-un cor al plangerii. Poate ai si tu motivele tale de nefericire incat e normal sa rezonezi mai usor la problemele altora, decat la bucurie.

Leu- Ai sansa de a reintra intr-un grup din care ai facut candva parte, dar, din diverse motive, te-ai retras pentru ca nu te mai simteai bine. Atmosfera se stricase si nu mai aveai nicio placere sa te vezi cu acei oameni, dar azi ceva te cheama inapoi, dornic sa ierti ceea ce a generat candva suferinte si deceptii. Se pare ca si ei doreau acelasi lucru la fel de mulþ dar niciunul nu-si lua inima in dinti ca sa redeschida calea spre dialog si impacare. Poti fi tu acela, pentru ca esti mai ingaduitor, capabil sa ierti, deci aduna cumva grupul si propune impacarea. S-ar putea ca toti sa fi asteptat acest moment cu speranta si iata, chiar sunt sanse sa se intample!

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

Related Articles