Horoscop 11 august 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 11 august :

Se petrece un aspect mai putin placut pentru domeniul sentimental: opozitia planetelor Venus si Saturn, care ar putea predispune la mici conflicte, mai ales in cazul cuplurilor mai vechi, pentru ca partenerii risca sa uite sentimentele care i-au unit.

LEU – Or sa va intre de pe undeva niste bani si sa va ocupati si de voi, poate va duceti la doctor, sa faceti niste analize medicale, sa-i ajutati si pe ai vostri sa se vindece. Se poate sa aflati de la medic ce tratament v-ar fi de folos ca sa va recapatati tonusul, sa faceti fata tuturor obligatiilor.

FECIOARĂ– Se poate sa va fi facut program de vizite si sa va-ntalniti cu toti cei de care va leaga amintiri frumoase si o sa schimbati impresii despre ce-ati mai facut. Poate va interesati de niste bilete de vacanta, pe care sa le luati, eventual, cu reducere, daca se poate.

BALANŢĂ – Se poate sa va bucurati de musafiri, pe care sa-i asteptati cu bunatati, ca sa pastrati atmosfera de sarbatoare, si-asa o sa fie pana la sfarsitul saptamanii. Se contureaza o reusita, poate castigati un proce? treceti de un interviu si luati un job, pe puterile voastre.

SCORPION – E cineva care va face curte si o sa va intrebati inima daca e loc de o poveste de dragoste sau va merge prea bine in casnicie, asa ca nu va intereseaza. Ar avea de unde sa aterizeze niste bani si sa-i strangeti, poate plecati in concediu pe undeva.

SĂGETĂTOR – Parca v-au mai venit niste idei de reamenajari interioare sau abia acum va ganditi sa va schimbati locuinta, ca poate vi se mareste familia. O revedere emotionanta si o sa va bucurati de un raspuns afectiv din partea acelei persoane care pentru voi inseamna foarte mult.

CAPRICORN – O sa va asociati cu niste coechipieri de afaceri ca sa lucrati impreuna de saptamana viitoare incolo, sa faceti rost de mai multi bani. Va faceti timp, dupa orele de program, sa va-ntalniti cu prietenii, poate organizati ceva in weekend, o chermeza, ceva.

VĂRSĂTOR – Poate incepeti ceva nou la serviciu si puneti la punct detaliile ca sa porneasca totul de la prima cheie, sa fie un crescendo. Se observa rezultate favorabile la scoala, o sa ardeti, probabil, niste etape si veti ajunge cu cateva trepte mai sus.

PEŞTI – O stare de buna dispozitie, poate aflati o veste care sa va lumineze sufletul, e o consecinta, poate, a activitatii din ultima vreme. Foarte posibila intalnire amoroasa, cu facut planuri pentru mai tarziu, totusi pentru voi cel mai important este prezentul, ca e palpabil.

BERBEC – O rascolire sufleteasca si o sa va puteti salva o relatie de prietenie, de dragoste sau profesionala, cereti scuze, faceti o marturisire si se-ndreapta totul. O sa dati drumul unei afaceri, c-aveti sponsori, oameni care va sustin si pun umarul cot la cot cu voi.

TAUR – Va mobilizati toate resorturile interioare ca sa duceti la bun sfarsit un proiect in care credeti si de pe urma caruia o sa incasati bani frumosi. Poate gasiti o preocupare de timp liber si care v-ar putea aduce si bani, cat de curand.

GEMENI – Un castig de imagine, poate v-au fost remarcate niste calitati, rezultatele unei munci pe care o desfasurati de multa vreme, dar numai acum e vizibila. Se poate sa iesiti diseara cu prietenii sau doar in doi, sa vedeti un film sau o piesa de teatru, o expozitie, o zi de marti relaxanta aveti la interval.

RAC – Cineva de departe va cheama si, daca aveti bani si timp liber, dati o fuga pana acolo, faceti voi cumva sa va vedeti. Poate o sa fiti pusi intr-o noua functie, vi se mareste salariul, se-ntampla ceva care sa v-ajute sa faceti un salt in cariera.

De același autor

Related Articles